Dovile0 parašė:
Sveikos,kokias autokedutes renkates?🤔
Cybex cloud z i size
Dovile0 parašė:
Sveikos,kokias autokedutes renkates?🤔
Cybex cloud z i size
Lauruzeboruze parašė:
Cybex cloud z i size
Mes irgi ta pacia 👍
Splash parašė:
Mes irgi ta pacia 👍
Mes irgi sia ☺️👍
lask parašė:
Mes irgi sia ☺️👍
O jus jas naujas perkat? As ir sia kedute ziurejau, bet kaina lb jau didele🙈o deveta bijau pirkt del saugumo
Karolina0209 parašė:
Vezimus gal cybex irgi pirkot? As metausi tarp triju variantu. Gal kuri turi cybex su 175+ ugiu? Ar ne per zemai lopsiukas? Man atrodo lyg zemokas![]()
Mes aukstoki abu,tai rinkomes stokke. Pasibandykit parduotuvej cybex,gal jums kaip tik patiks aukstis. Nors mes bugaboo atsisakem butent todel,nes zemas. 🤔
Splash parašė:
Mes aukstoki abu,tai rinkomes stokke. Pasibandykit parduotuvej cybex,gal jums kaip tik patiks aukstis. Nors mes bugaboo atsisakem butent todel,nes zemas. 🤔
Apie bugaboo net negalvojau, nes man jis palei kelius kazkur gaunasi 🙈 del stokke galvoju apie trailz. Gal pas jus trailz?
Karolina0209 parašė:
Apie bugaboo net negalvojau, nes man jis palei kelius kazkur gaunasi 🙈 del stokke galvoju apie trailz. Gal pas jus trailz?
As naudojau pirmajam trailz tai tikrai jo aukstis lb patogus. Vyras virs 190 as 170, bet abiem buvo patogu.
Karolina0209 parašė:
Aš irgi jums aukštai rekomenduočiau stokke
mes tai taip cybex priam nusipirkom, bet mano ugis 165cm
tai man tobulai
Karolina0209 parašė:
Aha, įsigijom trailz naują modelį. Jau laukiu nesulaukiu, kada normaliai išbandyti galėsiu, nes kol kas tai nieko geriau neįsivaizduoju
o dėl bugaboo ir cybex tai man gan panaštaus aukščio jie atrodo
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai