Liucija. parašė:
Kaip smagu, kad tokios geros naujienos! Sveikinu![]()
![]()
Tikrai smagu😍aciu🙂
Liucija. parašė:
Kaip smagu, kad tokios geros naujienos! Sveikinu![]()
![]()
Tikrai smagu😍aciu🙂
Pilo parašė:
Kaip įdomu, aš kraujavau, paskui tepliojo,bet nieko nelieka gerti,net folio rūgšties ar čia normalu??????![]()
Na aš ne daktarė, sunku pasakyti kas normalu, kas ne
Tik žinau, kad ne visi medikai tiki progesterono galia, kiti tiesiog tiki gamtos atranka ir palieka bus kaip bus, ypač kai nėštumas mažas... Mano daktarė tai yra labai už jį... Ir tiki, kad gali pagelbėti, juolab, kai mato, kad vaisius vystosi, auga palei grafiką, bet va iš kažkur pakraujuoju. Tai sako bus pagrindinė priežastis progesterono trūkumas, dar ir dozę vis didina dėl to kraujavimo
ašMigla parašė:
Na aš ne daktarė, sunku pasakyti kas normalu, kas neTik žinau, kad ne visi medikai tiki progesterono galia, kiti tiesiog tiki gamtos atranka ir palieka bus …
O kokios spalvos jei ne paslaptis???
Odeta1 parašė:
Sveikos. Ar jūs jau įtrauktos į nėščiųjų įskaitą ir kada planuojate pranešti apie nėštumą darbe? ☺️
Pranešiau prieš Kalėdas, nes darbas su vaikais,o apsikrėsti didelė tikimybė tai atostogauti nuo naujųjų ir tikriausiai nebegrysiu į darbą, nerizikuisiu
Pilo parašė:
O kokios spalvos jei ne paslaptis???
Tepliojimas? Tik rudai buvo, raudono ar dar kokio šviežio kraujo nebuvo, nematė ir jokių hematomų, tai nežino iš kur tas tepimas, bet sako kad to pagrindine priežastis būna progesterono trūkumas
Sunshineee parašė:
Sveikos 😊 mamytes kurios turejote pries tai cezari , kaip jauciates? Ar jums gydytoja kazka sake apie speciala apziura? Man siandien sakę kad jau kai pilvas bus did…
Paskutinio vizito metu(ekoskopą daro man kita daktarė) įrašė kad reikalinga speciali priežiūra dėl rando. Ryt eisiu pas savo prižiūrinčią daktarę ir paklausiu ką tai reiškia. Manau kad ir turi stebėt nes patartina gi didesnį tarpą nėštumo daryt po Cezario pjūvio tam matyt kad gerai užgytų. Tikiuosi nekils bėdų dėl to
O jaučiuosi tai normaliai, apačios neskauda, tik šoną
Pilo parašė:
Aš kaip tik noriu lopšio ir auto Kėdutės. Nes kai vaikas sėdės pirklių kitą, mažesni, kompaktiškesni![]()
Mes auto kedute turim,tai galvoju pirkt tik lopsi ar pirkt ir sedima dali kartu,ar veliau geresni vezimeli pirkt 🤷♀️🙈🙈
Odeta1 parašė:
Sveikos. Ar jūs jau įtrauktos į nėščiųjų įskaitą ir kada planuojate pranešti apie nėštumą darbe? ☺️
Darbe pranesiau 12sav. dirbu naktim tai nelaukiau ilgai nes turejau pranest ir kad sifta keist noresiu,turejo susisiekti jau saugos inspektorius bet kolkas niekas nieko 🤷♀️
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai