BagdonaviciuteErika parašė:
Sveikos. Buvau pas ginę antram vizitui , nu niekaip negali patvirtint 100% nėštumo , kažkokia nesamonė. Pagal mm turėtu būti 10sav o ji temato 6+1sav. Mmm neregulia…
o sirdele plaka?
Sveikos. Buvau pas ginę antram vizitui , nu niekaip negali patvirtint 100% nėštumo , kažkokia nesamonė. Pagal mm turėtu būti 10sav o ji temato 6+1sav. Mmm neregulia…
o sirdele plaka?
liukas parašė:
o sirdele plaka?
Neužfiksavo. Nepavyko. Jau imu galvot apie blogiausią... kažkodėl nepavyko pažiūrėt jai normaliai, toks neteisiklingos formos visas apvalkalas vaisiaus.. nežinau net kaip paaiškinti.
liukas parašė:
o sirdele plaka?
Dar tokią savaitę gali neplakti širdutė
Neužfiksavo. Nepavyko. Jau imu galvot apie blogiausią... kažkodėl nepavyko pažiūrėt jai normaliai, toks neteisiklingos formos visas apvalkalas vaisiaus.. nežinau n…
gali dar ir neuzfiksuoti, o koks HCG ? o nenorit gyd pakeisti pasibandyti?
liukas parašė:
gali dar ir neuzfiksuoti, o koks HCG ? o nenorit gyd pakeisti pasibandyti?
2159 buvo gruodžio 18d. Užsirašiau pamėginti pas kitą , privačiai.
2159 buvo gruodžio 18d. Užsirašiau pamėginti pas kitą , privačiai.
butu ydomu dabar gal pasidaryti hcg
+ aisku gerai ir kitos gyd nuomone .
liukas parašė:
butu ydomu dabar gal pasidaryti hcg+ aisku gerai ir kitos gyd nuomone .
Reikia hcg ryt lėkt
Kurasesu parašė:
Buvo kokios dvi savaites žiaurios valgyt negalėjau silpna, pilvą tai viena pusė tai kita puse pamausdava, pykina ryte kai pabundi dar nrml, bet atsikėlus visa diena…
Mums tas pats mums nustatė jau beveik 10savaiciu bet nuotaika tik pagerėjo o kai tik prabundu tas pats skrandi atrodo suka visa diena bet po biski valgau luepe valgyti.jauciu turėsim berniukus😊sėkmės
meme parašė:
Sveikutės,
Ar yra dar ką nors išmete iš uždaros grupės? Mane jaučiu išmetė iš uždaros grupės,…
Sveika,kam ta uzdara grupe, cia daug geriau bent man
as dar stoviu 2020 liepinuku grupei vis dar visos bendraujam anksciau rodem nesciu foto dabar ir vaikiuku pasidalinam or nereikia jokios privacios
man trecias nestumas ir taip greit po antro gimdymo. Sausio 18 d pas daktare ziuresiu ka sakys. Gal koks negimdyvinis nes nejauciu nei pykinimo nieko, tik papuliai padideja jautrus
ramune.arb parašė:
Tai rašė kažkada,kad šalins neaktyvias. Manau ir čia bus gerai pabendrauti🙂
Veliau manau galėsim fb sukurt kokia grupe
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai