kristute1 parašė:
O gal yra kauniečių, kurios su pirmais vaikučiais gavo tą dovanų dėžę? Kokio dydžio ten rūbeliai? Rinkdamasi daiktus pirkimui vis užmetu akį, ką dovanų duos![]()
…
Bent jau kauno rajone, pasirenki gimusio vaiko dydį,tai gauni drabužėlius didesnius. Pvz. Manoji gimė 50, tai drabužėliai buvo 62 dydžio.
Babybjorn yra stebuklas. Ne daiktas. Tiesiog.
Nėštukė_ parašė:
Tikrai isidekit. As kai vaziavau pirma kart gimdyt irgi visur girdejau, kad sauskelnes ziauriai gerai, bet naudojau tik pirma diena, nes nu nera taip baisiai patogu…
Man po cezario,kai negali nei pasilenkt,nei spasisukt, nei kažkaip kitaip baisiai keist pozą tie pampersai buvo kaip koks išsigelbėjimas. Bet vėliau taip, sutinku,kad paprasti įklotai eina į trasą geriau. Jau vien dėl karščio...
Renne parašė:
Sveikos, turiu klausimą, kai pildėte prašymą dėl motinystės išmokos, rinkotės NPD taikyti ar ne?🙈😏
Aš taikiau. Vienaip ar kitaip jis grįš pas jus ;) tik arba kiekvieną mėnesį, arba kai.deklaruosit pajamas metų gale ;)
P.s. sodroje man rekomendavo,kad jei alga nėra didelė ( nepasitikslinau,kas pasak jos, yra didelė), tai NPD labiau apsimoka taikyt, nei netaikyt 🤫🤔