Acmeja parašė:
Aš keisdama sauskelnes visada varlytės pozoje palaikau virš kriauklės. Šita poza leidžia išeiti dujom, jei pakietėję viduriai vaikiukas pasituština. Šis metodas man…
Ane,nu reiks ir man pamegint🙂
Acmeja parašė:
Aš keisdama sauskelnes visada varlytės pozoje palaikau virš kriauklės. Šita poza leidžia išeiti dujom, jei pakietėję viduriai vaikiukas pasituština. Šis metodas man…
Eri200 parašė:
Tik nepatingėkit ilgėliau palaikyti. Pirmus kartus net nesupratau, ar veikia kažkas... paskui tik jau išgirdau kaip eina dujos ir visa kita. 😉
P.s. tą ilgėliau dažniausiai padiktuoja pats mažiulis. Kai jau nebenori būti toje pozicijoje, pradeda muistytis ir pykti. Priešingu atveju - guguoja patenkintas 😆
Acmeja parašė:
Tik nepatingėkit ilgėliau palaikyti. Pirmus kartus net nesupratau, ar veikia kažkas... paskui tik jau išgirdau kaip eina dujos ir visa kita. 😉
Kaip gerai kad yra geru zmoniu su gerais patarimais🙂
kristute1 parašė:
Kokia čia knyga? 🙂
Piktžolė parašė:
Kokia čia knyga? 🙂
Acmeja parašė:
Laikiau,tai stena stena ir nk jai neišeina td bliaut pradeda😔
kristute1 parašė:
Ir dar, kiek ilgai per dieną laikot ant pilvo?
Kiekvieną kartą keičiant sauskelnes palieku ant pilvuko bent 5-10min. Ir pilvukui gerai, ir oro vonia tuo pačiu
Eri200 parašė:
Laikiau,tai stena stena ir nk jai neišeina td bliaut pradeda😔
Turėkit kantrybės 😉 nenuleiskit rankų. Kartokit kas kart keisdama sauskelnes ir pamatysit 😉
Indra0 parašė:
Kiekvieną kartą keičiant sauskelnes palieku ant pilvuko bent 5-10min. Ir pilvukui gerai, ir oro vonia tuo pačiu
Pilvukui https://www.instagram.com/tv/Cc5kXjnAxYv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai