agnesav parašė:
Jo su virssvoriu sunku bus, nes esu linkusi labai sustoreti nestumo metu, bet cia as ta suvokiu, kad kuo mazesnis tempimas butu, teks neest uz du.o tai kiek sav…
Man planinį vieną darė 40 sav, kitą 39
agnesav parašė:
Jo su virssvoriu sunku bus, nes esu linkusi labai sustoreti nestumo metu, bet cia as ta suvokiu, kad kuo mazesnis tempimas butu, teks neest uz du.o tai kiek sav…
Man planinį vieną darė 40 sav, kitą 39
agnesav parašė:
Man gyd sake, kad 39 sav. Anksciau drasiai galejo 2 sav. anksciau, bet db nelb. Bet perspejo mane jei ka paskaudens iskart vaziuot isoperuos. Svarbiausia 37 sav isnesiot.
agnesav parašė:
Greiciausiai neleis man nesioti 3 vaikelio, gyditoja pasiunte dar rizikingu nestumu gyditojui ivertinti, bet sake greiciausiai nusiteikti blogiausiam. Net tyrimu jo…
O kodel? Kas negerai?
Skruzdelyte parašė:
O kodel? Kas negerai?
Per daug rizikinga, nes buvo sudetingi tiek pirmas tiek antras cezariai. Pirmas ranadas buvo labai isplonejes antro nestumo metu, tai bijo kad dabar neplystu, nors pagal israsasa suprantu kad buvo apsiutas vel. Du randai saaugos. Zodziu, dar ir kauno klinikose negavau vietos pas gyditoja be balandzio menesio.
agnesav parašė:
Per daug rizikinga, nes buvo sudetingi tiek pirmas tiek antras cezariai. Pirmas ranadas buvo labai isplonejes antro nestumo metu, tai bijo kad dabar neplystu, nors …
Tai bandykite privačiai. Pažiūrėkite kokie ginekologai dirba su tais rizikingais nestumais ir tikrai rasite kur privačiai nueiti. Po to galėsite su siuntimu nueiti ir į klinikas. Jei jau kalba eina, ar reiktų nutraukti nėštumą, tai nemanau, kad čia turėtų būti vieno ginekologo dirbančio kažkur poliklinikoje nuomone. Gal ji senesnės kartos, tai tada tik du CP teleisdavo. Man po pirmo CP randas buvo isplonejes antro CP metu sakė siena buvo kaip plėvė persisviete vaiko veidukas, tai siuvo apsiuvo ir tada paklausiau dėl trečio. Nu sako sutvarkem. bet jau trečią sykį sako operacija reik planuotis 38 sav kad nebūtų prasidėjusi gimdymo veikla. Nes randui plyšti didžiausia riziką gimdymo metu. Nėštumo metu plyšta ypatingai retais atvejais, jei tarkim yra mitybos nepakankamumas, griežtos dietos ir t.t. žinoma, aš tiek antro tiek trečio nėštumo metu nevengiau vitaminų. Viskas buvo liux. Operavo ta pati gydytoja visus.
As
pukuotukas parašė:
Tai bandykite privačiai. Pažiūrėkite kokie ginekologai dirba su tais rizikingais nestumais ir tikrai rasite kur privačiai nueiti. Po to galėsite su siuntimu nueiti …
Uzsirasiau dar privaciai pas gyditoja kuri mane operavo, aisku ji neatsimins kas buvo pries 5 metus, bet pagal savo israsa gal gales pasakyti ar didele rizika. Bet laukti dar 2 savaites reikia. Dabar gyvensiu kaip Ant adatu, labai norisi dziaugtis pilve auganciu mazyliu, bet labai bijau, kad teks skaudziai nusivilyi poto.
agnesav parašė:
As
Jei buvo kažkas toookio tai prisimins. Jei nebuvo placenta iaugusi, nubuvo plyšimo, nebuvo kraujavimo iki kraujo perpylimo poreikio, tai manau viskas bus ok. Jei jau būtų blogai, tai po operacijos būtų perspeje neplanuoti daugiau vaikų !!! Jei taip nebuvo, tai tikrai - be panikos ;) kas operavo jei ne paslaptis?
agnesav parašė:
As
As manau, kad leis nesiot, tik gali tekt pilvinuką iškrapštyti gerokai anksciau is pilvo linkiu sėkmės
pukuotukas parašė:
Jei buvo kažkas toookio tai prisimins. Jei nebuvo placenta iaugusi, nubuvo plyšimo, nebuvo kraujavimo iki kraujo perpylimo poreikio, tai manau viskas bus ok. Jei ja…
Siaip per abi operacijas nukraujavau 1,5 l kraujo. Operavo Kristina Jariene, bet i pagalba pasikviete dar chirurga, nes viena nebesusitvarke.