Edito4ka parašė:
O priesgimdyvinej palatoj po 1 guli ar keleta mamyciu?![]()
Gulejau priesgimdyvinej. Berods 5 lovos, bet mes dviese buvom.
Edito4ka parašė:
Gulejau priesgimdyvinej. Berods 5 lovos, bet mes dviese buvom.
Hola parašė:
Vieta uzsiimt galite,bet budama dar be vaiko nebusite paguldyta i seimynine.Jei pagimdzius vaikas laikomas atskirai,mama taip pat negauna seimynines net jei ir yra …
Netiesa. Seimynine gali gauti jeigu vaikas ir atskirai laikomas. Saviske i palata gavau tik 4 para. Su vyru visa ta laika turejom seimynine palata
as kai gimdziau buvo vakaras ir likusi tik viena palata laisva dviviete, taigi nakti vyras miegojo ant salia esancios lovos, bet negavo patalynes, nes jei butu atvaziave dar kazkas gimdyt, butu ji isgrude, o ryte jau leido sumoketi ir dave patalyne ir jam, taigi viskas priklauso ar bus vietu, nes pirmoj vietoj gimdyves ir ju poreikiai
Edito4ka parašė:
O kaip mamote ar galima būtu paprašyti kad skatintu gimdymą? Nes šiaip jau sausio 17d turejau pagimdyti, tai labai nenoriu dar pernešioti![]()
![]()
man terminas buvo gruodzio 5, bet gruodzio 10 ryte pasake, kad siandien bus gimtadienis
na bet pas mane jau buvo pasisalines gleiviu kamstis pries tai, ryte kaklelis buvo atsiveres 4 cm, bet nebuvo tu normaliu saremiu dar, todel pasake, kad truksta tik nuleisti vandenis ir galbut tai paskatins veikla. tai nuleido vandenis, bet veiklai neprasidejus skatino gimdyma. su manim gulejo mergina, jai buo lygiai 41 savaite, bet niekas dar nevyko, tai jai irgi skatino. manau, kad gydytojai apziureje patys suspres, kaip geriau daryti, bet tu pati paklausk dar
Lemure parašė:
man terminas buvo gruodzio 5, bet gruodzio 10 ryte pasake, kad siandien bus gimtadienisna bet pas mane jau buvo pasisalines gleiviu kamstis pries tai, ryte kakl…
Man jau nuo vakar prasidėjo kraujingos išskiros, šiandien jau be kraujo bet yra tos tokios gleives jai kaip suprantu čia ir yra tas kamštis:), bet saremiu nera, o daktarė jau pasakė kad rytoj i stacionara tai net nežinau gal ir man jau rytoj skatins, nes mums jau 40sav ir 5d, labai nenoriu siaip guleti ligoninej
nes jauciuosi gerai
Edito4ka parašė:
4 lovos, bet as viena gulejau
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai