2021.11.10 08:01 (prieš 4 m.)
Sveikos. Jau kazkada esu rašius, bet pabandysiu trumpai. Mano anyta dar tikrai jauna, pasigimdzius 5 vaikus, jauniausiam 3 metai. Visada turedavom su ja konfliktu tiek vaiku auklejimo klausimais, tiek apskritai viskuo 😁 megsta nutrenkt savo vaikus ir lekt baliavot, ir galiausiai pries kelis menesius susirado sau nauja dieda! 😁 nuejo su diedu i baliu ir apderge mane pries visa gimine ( cia ne pirmas ir ne antras kartas ) isvadino ir k, ir b . Ir atsiprasau už pasakyma, bet " pisasi liptinei su visais as maciau". Viduri nakties paskambino mano vyrui jos dukra ir paprase ja pasiimt is baliaus, nes mamyte prisigerus uzdare ja palepei. ( mes gyvenam atsikiruose butuose, bet tam paciam name, ji antram, mes pirmam aukste) Kita diena neikentus as nuejau ir pasakiau, kad jei dar mane šmeiž ( vyras už mane stovi visada) aš parašysiu pareiškima uz smeizta, nes visos gimines ir draugai ir pazystami, kas kart juos susitikus, papasakoja vis nauju istoriju apie mane. Ir dabar, net su anukais nesisveikina, susirado dieda ir diedas svarbiau nei vaikai. Dukrai 15 metu, nes valgyt nesugeba pagamint. Nei drabuziu nupirkt, nei sasiuviniu, nieko, mes su vyru jai nuperkam. Mergaite superine, gyvena jie vienam kambari su dar vienu mazu vaiku ir diedu. Mergaite mato" puiku" pavyzdi kaip reikia keisti vyrus, kas 3 metus.... su vyru apkalbeta tema, planuojam pasiimti mergaites globa, bet kadangi ji neatiduos, nes juk reikia kazkam jos kita vaika priziuret, kol ji baliavoja, tai arba bus reikalu, arba mergaite gyvens ir augins jos vaikus iki kol pasens pati.