Women. parašė:
Bet cia nieko blogo istikruju nepasakai 🤣 Tik visiems seniai zinoma tiesa, kad nei vienas nesam tobulas 🤣
Jusu tiesa
Women. parašė:
Bet cia nieko blogo istikruju nepasakai 🤣 Tik visiems seniai zinoma tiesa, kad nei vienas nesam tobulas 🤣
Jusu tiesa
Kaip mane nervina, kad uošvė jaučia poreikį lakstyti vis dar aplink savo sūnus, kaip apie mažus vaikus... vis sau primenu, kad pati noriu užaugint savarankišką vyrą, o ne dar vieną vaiką marčiai...
turėjom gimtadienį, ji atvyko jau kitą dieną po jo ir vyras tikrąją dieną negalėjo dalyvaut. Žodžiu vyras prašo torto, aš pasijuokiau, kad nenusipelnė, nes gimtadieny nedalivavo... tai jinai jam po nosim pakiša lėkštę su tortų, kur jai idėjau... o jau kaip nerimauja kai vyras man kavą ruošia, o ne aš jam... atrodo išgrius iš kėdės
pliusas tik vienas, kad jinai nekomentuoja ir nepriekaištauja niekad, bet jau ta visa jos elgsena...
@Merida@ parašė:
Kaip mane nervina, kad uošvė jaučia poreikį lakstyti vis dar aplink savo sūnus, kaip apie mažus vaikus... vis sau primenu, kad pati noriu užaugint savarankišką vyrą…
Oi kaip žinoma situacija 😀. Tūpčioti mėgsta, bet man nepriimtina kai negirdi nei sūnaus, nei anūkų poreikių. Apie save nekalbu, aš juk tik marti ir anūkų mama, kas mano anytai = nulis, dėja.
Pvz.atvykusi nori būti gera, pagamina maisto. O aš pvz nenoriu tuo metu, ar to patiekalo nevalgau - iškarto išvadina mane keista, principinga ir t.t. ir aš lieku bloga, kuri nevykdo ko nori anyta 😔
Aš tuoj prieisiu savo nerimo ribas. Gimdymas po kelių savaičių, o susitikimo su anyta nenoriu ,nelaukiu ir pergyvenu 😒. Užsigeidė atvykti man padėti, aš to nenoriu 😪.
Liza33 parašė:
Oi kaip žinoma situacija 😀. Tūpčioti mėgsta, bet man nepriimtina kai negirdi nei sūnaus, nei anūkų poreikių. Apie save nekalbu, aš juk tik marti ir anūkų mama, kas …
Siunciu jums uzuojauta !!! Maniske taip pat nuolat nori padeti... nors tos pagalbos niekas nepraso. Kuomet parsivezem sunu, anyta pareiske kad mus lankys bent karta i savaite, nes nori matyti kaip anukas auga (net nepaklause ar as nieko pries), nebyliai su tuo kovoju iki siu dienu, nes atvaziuoja kada panorejusi ir nepranesusi. Pamato kad as nepatenkinta, apsisuka ir isizeidusi isvaziuoja. Taciau po savaites kitos lyg niekur nieko vel prie duru stovi. Tai gi jei jus esate drasesne nei as (arba jusu vyras) tuomet siulau is karto nubresti ribas
M@m@ parašė:
Siunciu jums uzuojauta !!! Maniske taip pat nuolat nori padeti... nors tos pagalbos niekas nepraso. Kuomet parsivezem sunu, anyta pareiske kad mus lankys bent karta…
O kas jums trukdo nepasitenkinima išreikšti garsiai? Niekas nesako pulti įžeidinėti ar sukelti konfliktą, tiesiog bent jau paprašyti, kad suderintų atvykimus su jumis, kaip daro visi normalūs žmonės prieš atvykstant į svečius. Taip, butent, į svečius! Ji turi suprasti, kas jūsų namų seimininkai, o jūsų nepatenkinti veidai to nepaaiškina. 🤷🏻♀️ Gana leisti lipti ant sprando ir nieko nedaryti, nes po to jas nukrapstyti nuo ten sunkiai įmanoma. Kuo anksčiau jos sustabdomos, tuo ramesnis gyvenimas laukia jusu
AgnieteD parašė:
O kas jums trukdo nepasitenkinima išreikšti garsiai? Niekas nesako pulti įžeidinėti ar sukelti konfliktą, tiesiog bent jau paprašyti, kad suderintų atvykimus su jum…
Suprantu ir jus tikrai teisi! As net negaliu paaiskinti kodel nesugebu jai to pasakyti. Man atrodo, kad ji nesuprastu, o isizeistu. Kaip kazkada sake, ji ne pas mane atvaziuoja, o pas anuka. Turiu problema, kad as stengiuosi vengti konflikto, ar buti nepatogi. Todel as taip pat siulau visoms marcioms, breskit riba kuo anksciau (kaip jus ir pasakete).
M@m@ parašė:
Suprantu ir jus tikrai teisi! As net negaliu paaiskinti kodel nesugebu jai to pasakyti. Man atrodo, kad ji nesuprastu, o isizeistu. Kaip kazkada sake, ji ne pas man…
Baikit juokus, jūs visų pirma mama, tada tik ji močiutė. Jokių net kalbų būt negali, kad ne pas jus atvažiuoja, o pas anūką.
M@m@ parašė:
Suprantu ir jus tikrai teisi! As net negaliu paaiskinti kodel nesugebu jai to pasakyti. Man atrodo, kad ji nesuprastu, o isizeistu. Kaip kazkada sake, ji ne pas man…
Suprantu Jus, tikrai. Nenorėjau,kad tai nuskambėtu kaip moralas. Priešingai, norėtųsi, kad jūs padėtumėte pati sau. Nes patikėkit manim, su laiku šita padėtis tik bloges. Jūsų vietoje surerinciau susitikimus iš pradziu iki dviejų savaiciu ir tik juos susiderinus iš anksto. Jeigu vaikas išdygti prie durų nekviesta, apsimesciau, kad turiu reikalu, pasiunčiau taše ir vaiką ir išeiciau iš namų. Arba iš viso nedaryciau duru. Tegul pasiunta, bet tai jūsų asmeninės erdvės pažeidimas.
Liza33 parašė:
Oi kaip žinoma situacija 😀. Tūpčioti mėgsta, bet man nepriimtina kai negirdi nei sūnaus, nei anūkų poreikių. Apie save nekalbu, aš juk tik marti ir anūkų mama, kas …
Tiesiai šviesiai sakykit, kad jei reikės pagalbos pakviesit, susitvarkysim su vyru ir tt. Net minties tokios neleidau turėt, jog atlektu po gimdymo padėt.
O jei vis dėl to atvyks, tai duok darbų :šveisti vonias, pjauti žolę, valyt taures, lygint rūbus, va taip nuoširdžiai be pertraukų, kol neateis kitą dieną pati. Nes jų "pagalba" dažniausiai tai duok anūką (nes ji geriau viską moka), o pati tik skalbti ir kotletų kepti.
leila123 parašė:
Tiesiai šviesiai sakykit, kad jei reikės pagalbos pakviesit, susitvarkysim su vyru ir tt. Net minties tokios neleidau turėt, jog atlektu po gimdymo padėt.
Medalis turi dvi puses. Iš dalies jums pritariu, bet turiu keletą įžvalgų. Aš asmeniskai nenorėčiau, kad anyta kuistusi ir šveistu man vonias. Jau geriau tvarkytoja... suprantu, kad nesuderinus susitikymų ar kažkokių pamokslų klausytis nesinori, o ir nereiketu
ribas brėžti reikia. Bet kartais jaunai iškeptos mamos galvoja, kad kazkas (anyta) savinasi kūdikį. Ir aš irgi taip jaučiausi. Bet mūsų atveju močiutei (anytai) giliai dzin anūkai. Jaunėlį matė gal 5kartus per beveik 3metus. Jokio noro nerodo
tik padejuoja, kad anūkų nemato. O veiksmų 0. Ir dabar aš žinokit norėčiau, kad vaikas turėtų dar vieną jį mylinti žmogų, draugą. Bet dėja.
Tad jei kokia anyta veržiasi globoti vaiką, tai aš tikrai tai išnaudočiau, kad jie susikurtu savo ryšį. Aišku elementari pagarba ir privatumo išlaikymas turi būti. Bet kartais ir marčios persūda. Nebent anyta visiškas ligonis 😁
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai