Jolanta-K@J mama parašė:
Nereikia, tiesiog paskambint i darba, kai gydytoja isleis i dekreta, kad jie nusiustu sodrai reikiama forma, o jums reikes tik prasyma uzpildyt sodroi.
O del ismoku skaiciavimo kaip?
trecius metus nieko negaunu
Jolanta-K@J mama parašė:
Nereikia, tiesiog paskambint i darba, kai gydytoja isleis i dekreta, kad jie nusiustu sodrai reikiama forma, o jums reikes tik prasyma uzpildyt sodroi.
O del ismoku skaiciavimo kaip?
trecius metus nieko negaunu
Runciuke parašė:
O del ismoku skaiciavimo kaip?trecius metus nieko negaunu
Skaiciuos is to DU kaip ir pirmam vaikui, tik reikes pazymeti, kad skaiciuotu pagal palankesni vidurki.
Sveikos mamytes.situacija tokia jog pries kelias dienas suzinojau jog laukiuosi. Dirbusi esu 2014.08.01 -2014.11.21 ir vel isidarbinau 2015.09.23d.men.dirbau pilnu etatu. Nuo lapkricio isejau ant puses etato. Preleminariai skaiciuojant dekretiniu iseit tureciau geguzes 23d. Tada isdirbta bus 11men.ir 21d.+-. Ar man butu galima iseiti dekretiniu 32savaiciu. Ir gauti pinigelius ar nieko nesigaus?
melodija22 parašė:
Sveikos mamytes.situacija tokia jog pries kelias dienas suzinojau jog laukiuosi. Dirbusi esu 2014.08.01 -2014.11.21 ir vel isidarbinau 2015.09.23d.men.dirbau pilnu …
Taip galima iseiti i nestumo ir gimdymo atostogas veliau. Tik tiek kad pinigelius skaiciuoja is 12 pradirbtu menesiu ir dar papildomai neskaiciuoja to menesio kada jus iseinat i dekreta ir pries ji einancio menesio taip kad norint gauti pilna ismoka reiketu i dekreta eiti dar veliau.
melodija22 parašė:
O galima ta menesi iseit atostogu ir tik tada eit i dekreta jau 36savaite?
Gali, bet jei nutiktu, kad pagimdytum anksciau nei iseisi i dekreta, gausi tik dali pinigu, dabar nepamenu uz kiek dienu
KristeSaule parašė:
Gali, bet jei nutiktu, kad pagimdytum anksciau nei iseisi i dekreta, gausi tik dali pinigu, dabar nepamenu uz kiek dienu
Kuo giliau i miska tuo painiau
bet is tiesu tada sodra klaidina rasydama jog iki dekretiniu reikia 12men.isdirbtu. arba as nedaskaiciau kazko
gerai jei iseiciau i dekretines tarkim 36 savaite.nepagimdziusi (tikiuosi) kaip ir uz kelis men.man skaiciuotu man tuos pinigelius?
KristeSaule parašė:
Uz 56 dieneles
melodija22 parašė:
Tai praktiskai gaunasi jog isdirbt reik 13men.?
Praktiskai taip.
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai