Linulle parašė:
Pvz. senelio alga 1600 ant popieriaus, buhalterė jam taikė NPD 211,33 Eur. (nežinodama, kad jis gauna iš Sodros). Iš Sodros jis dar gaudavo 400 Eur. Tai viso jo paj…
Aciu
Linulle parašė:
Pvz. senelio alga 1600 ant popieriaus, buhalterė jam taikė NPD 211,33 Eur. (nežinodama, kad jis gauna iš Sodros). Iš Sodros jis dar gaudavo 400 Eur. Tai viso jo paj…
Aciu
Gerda9 parašė:
Sveikos, gal žinote ar laikotarpis per kurį gavau nedarbo išmoką ir darbo paieškos išmoką įeis į 12 mėn, kurie būtini gauti vaiko priežiūros išmoką?
Taip ieis
Gerda9 parašė:
Sveikos, gal žinote ar laikotarpis per kurį gavau nedarbo išmoką ir darbo paieškos išmoką įeis į 12 mėn, kurie būtini gauti vaiko priežiūros išmoką?
Įeis tik tas laikotarpis, kai gavot bedarbio išmoką
Jovitaaaaa parašė:
Sveiki. Einant NGA ir VPA geriau taikyti NPD ar ne ?
Visada saugiausias variantas yra netaikyti. Tada deklaruojant pajamas galima susigrąžinti GPM permoką. Jeigu taikysit, visada yra rizika likti skoloje ir deklaravimo metu tektų primokėti trūkstamą gyventojų pajamų mokestį.
Jovitaaaaa parašė:
Sveiki. Einant NGA ir VPA geriau taikyti NPD ar ne ?
Taikyti jei alga nesiekia 2000.
Gin84 parašė:
Sveiki gal kas susidurete ir zinote kaip yra jei dirbama ligiau ir I dekreta iseinama veliau?ar dekreto mokejimas nusikelia ar tiesiog vietoj dekreto alga gaunama a…
Nusikelia. Pvz man priklausė išeiti liepos 5 d, iki lapkričio 6 berods. Bet aš išėjau rugpjūčio 4, tai man nusikėlė iki gruodžio 7 d.
LaimingaMamytee parašė:
Taikyti jei alga nesiekia 2000.
2000 tai i rankas ar ant popieriaus?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai