agna09 parašė:
Va būtent bet nereikia saukt kad dėl mados neskiepija mamosnes čia tikrai ne mada
![]()
Pritariu, vienas labiau gilinasi ir iesko ziniu, o kitas ne, tai cia tikrai ne del mados
agna09 parašė:
Va būtent bet nereikia saukt kad dėl mados neskiepija mamosnes čia tikrai ne mada
![]()
Pritariu, vienas labiau gilinasi ir iesko ziniu, o kitas ne, tai cia tikrai ne del mados
amiunte parašė:
O netikit,kad yra tokių tėvų? Ne ši mama,kuri sukūrė temą apie mokytoją,bet jų yra. Tėvai šventi ir visada teisūs,o mes žvėrys? Taip? Ir su tokiu požiūriu jus bendr…
Beda ta,kad as su mokytojom puikiai sutariu.ypac dukros. Mane siurpina tokie dalykai,kai girdziu pasakojant pedagogus
ir sumustiniai cia ne prie ko.Ne,mokytojai ne zverys.Nebent jus pati taip jauciates.Neiskraipykit ir nekelkit konflikto lygioj vietoj. bet cia mokyklos psichologas tokiu atveju isikisti turetu
Man tiesiog baisu,kiek daug nelaimingu zmoniu,kurie lygioj vietoj padaro problema
bet tai mano dukros mokytojos zodziai.Sakyciau man labai pasiseke su mokytojom.
Tikiu,kad mano vaikams taip pat.
zosyte-Vilnius parašė:
Beda ta,kad as su mokytojom puikiai sutariu.ypac dukros. Mane siurpina tokie dalykai,kai girdziu pasakojant pedagogusir sumustiniai cia ne prie ko.Ne,mokytojai …
Tai ir puiku.
amiunte parašė:
Tai ir puiku.
Man taip.ir mano mokytojai puikus buvo,ir tarybiniais ir ne tarybiniais buvau numyletine ir tokiu situaciju nei vienoje savo klasiu net neisivaizduoju!! Idomu,ar uz ekskursija mamai pinigus grazino? Ir jei vaikas pergyveno,kreipciausi tikrai i psichologe mokyklos. Tam tie etatai ir yra. Nepriimti vaiko i ekskursija tik del to,kad jis neturi sumustiniu,nes besilaukianti mama supainiojo datas.. tai tik dar vienas"moterisko" solidarumo pavydzys
Marlean parašė:
O dabar isivaizduokit situacija, kad jusu neskiepytas vaikas suserga kuo nors, nuo ko vaikai skiepijami. Ka tada kaltinsit?
Jeigu jau viskas taip būtų tik juoda kaip jūs sakot, gal skiepai tuomet nebūtų tik rekomenduojamo pobūdžio, o būtų privalomi.
Bet aš tai visad sakau čia kaip religija, todėl net nėra jokios prasmės diskutuoti.
celestess parašė:
Jeigu jau viskas taip būtų tik juoda kaip jūs sakot, gal skiepai tuomet nebūtų tik rekomenduojamo pobūdžio, o būtų privalomi.
Tai gal dėl to jau po biski visuose šalyse ir bando įvesti kaip privalomus ;) Italija jau priėmė,Vokietija seka is paskos, kitur dar gaus pakoreguoti įstatymus ir konstitucija kad galėtų
bet su laiku bandys visur tikrai nes farmacijos verslas juk turės klesteti
jurune parašė:
Gal galite kokiu straipsniu, tyrimu ar statistiku imesti apie skiepu zala, man idomu butu paskaityti. Nes dabar nieko nerandu, tik visokiu pavieniu mamyciu ar siaip…
Yra knyga "Visa tiesa apie vakcinas" ir svetainė "Objektyviai apie skiepus". Knyga issami, raso apie kiekviena liga, skiepus nuo jos, istorija. Knyga parasyta ramiu tonu, nera gausybes gasdinimu. O minetoje svetaineje yra skiepu informaciniai lapeliai bei kitokios informacijos.
zosyte-Vilnius parašė:
Man taip.ir mano mokytojai puikus buvo,ir tarybiniais ir ne tarybiniais buvau numyletine ir tokiu situaciju nei vienoje savo klasiu net neisivaizduoju!! Idomu,ar uz…
Nu gana jau. Teisi jūs,teisi.
Prasideda ir vėl
tos kurios neskiepija dabar ,prieš tai skiepijo ir tik pasirodžius kazkokiam simptomui nustojo skiepyti ,jeigu nebūtų nieko ir toliau skiepytumet.ai beje norit skiepijat norit ne ir tik nereikia aiškinti kad vaikais savo nesirupinam ,nes nusprendeme skiepyti. Eikit i skiepų tema ten ir irodinekit ,neterskit šitos grupes.
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai