Agne_123 parašė:
As dalivauju foto viesinimo temojejuokas image nezinau
![]()
Bet, kai prisijungiau
nieks nieko ramu!
Agne_123 parašė:
As dalivauju foto viesinimo temojejuokas image nezinau
![]()
Bet, kai prisijungiau
nieks nieko ramu!
labas, skaciau jusu komentarus apie rukyma viesoje vietoje, o kaip namuose? ir nezinau kaip issireikst pakenkt ar nemegimas kito zmogaus, buvo taip, kuomet mano "mylima" vyro brolio zmona pastojo, liepe nerukyt nei virtuvej nei balkone, visi gerbe jos prasyma, gyme maziuke, tai pat krypavo i lauka, dabar mergiotei 5m, prasiveria virtuves langa ir plesia, na ir ka... budama nescia as nuvaziavom i svecius, sedim visi virtuvej, vyrai gerbia mane ir mano gyvybe augancia pilvelyje eina laukan, o ji prasiveria langa kaip niekur nieko ir traukia, nuo to karto ten nebesirodziau, pagimdziau, nuvaziavom i svecius ir vel tas pats su ja...papykau, susirinkau smutkelias ir liepiau savo brangiausiajam vest mane namo, taip pat ir pas mus atvaziavo issitrauke cyza ir davajai parukom, o tada mano liezuvis ir islindo....
nezinau ar supratot ka norejau pasakyt... bet sutrumpintai, kada jos vaikas buvo rukyt negalima, o kada mano vaikas yra tai pofik
jelen parašė:
labas, skaciau jusu komentarus apie rukyma viesoje vietoje, o kaip namuose? ir nezinau kaip issireikst pakenkt ar nemegimas kito zmogaus, buvo taip, kuomet mano "my…
Viską supratau, viska teisingai padarėt ir i snuki tokiai maža būtų užvažiuoti
Marsiete parašė:
Viską supratau, viska teisingai padarėt ir i snuki tokiai maža būtų užvažiuoti![]()
na su s ranku teptis nesinori
jelen parašė:
labas, skaciau jusu komentarus apie rukyma viesoje vietoje, o kaip namuose? ir nezinau kaip issireikst pakenkt ar nemegimas kito zmogaus, buvo taip, kuomet mano "my…
Susidūrėt su egoiste, negerbiančia kitų. Teisingai paielgėt.
Astartė parašė:
na ir kur ten pusnuogei įmanoma sėdėti. Baimės akys didelės! o bijamo to, ko nežinoma.
ko nezinoma? jusu pasisakymai tokie kvaili ir juokingi,kad net juoktis nesinori! nematet,nesakykit. Nelabai suprantu ko cia as tureciau bijoti
Simona__ parašė:
Nepyk, bet mes ne gyvūliukus auginame, gyvūniukai tegul ėda. O mes būkime valgūs ir valgykime
![]()
O jus augaliuka auginate? Ar grybuka? Siaip zmogus priklauso gyvunu karalystei, o apibudinti maitinimuisi lietuviu kalba turi labai daug skirtingu veiksmazodziu: valgyti, misti, esti.... Kabinejates lygioj vietoj arba nemegstate gyvunu.
jelen parašė:
Ta pati buciau padariusi. Saunuole!
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai