menoteja parašė:
Nebe šita. Liepos mėn irgi dar nan buvo, bet dabar duoda Hipp ha1![]()
Ačiū😊😊
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdamenoteja parašė:
Nebe šita. Liepos mėn irgi dar nan buvo, bet dabar duoda Hipp ha1![]()
Ačiū😊😊
Laiminga34 parašė:
Tai vadinas mes dar gerai papuolem, nes bent maniskei hipp baisiai netiko 🙄 klyke nezmoniskai nuo jo😥
Jis vienas kartesnių. Keista išvis kodėl pakeitė, nan vienas geresnių irgi
BaltaLelija027 parašė:
Mamytės, o ko reikia kūdikio higienos kraiteliui įsigyti? Ką būtina turėti? Gal ir gamintojais konkrečiai pavardintumėt? Iš praktikos. Ačiū🤍
Water wipes. Prausiklius ką gavau dovanų tą ir naudojau(mekonijui ir kakiui, kūneliui nenaudoju nieko dar dabar)
Babe šampūnas- pradžioj tikrai nereikia, bet paskui luobelei plaut labai geras
pataisų sporos- bet jų dabar deficitas. Bet man ir nepatiko, naudojau šitą 
Mums labai padėjo su kaklo šutimais. Ir buvo pašutes neseniai užpakaliukas tai vienintelis šitas per pusdienį akivaizdžiai padėjo
raukšlytėm valyt buvo žiauriai patogu sterilios neaustinės medžiagos servetėlės (gintarinėj vaistinėj pigiausiai būdavo) . Imkit mažiausias, pilnai užtenka apsivalyt. Pakely būna 5 berots tai va atsidarai, sunaudoji ir meti lauk. Sekančios vėl sterilios būna ☺️ daugiau nelabai ką ir naudojam . Kartais pasausėjus odelei patepu- Bioderma Atoderma intensive boume. Ai, bambytei valyt naudojom oktisept. Nukrito jau 4-ta diena, bet ji pas mus nedidele buvo. Valant virintu vandenuku ilgiau trunka kol nukrenta
Migdoline parašė:
Sveiki,
Duoda, bet turekit savus, nes pries vezant i pogimdyvine palata reikes persirengti
Laiminga34 parašė:
Duoda, bet turekit savus, nes pries vezant i pogimdyvine palata reikes persirengti
Ačiū, apie pogimdyvine žinau, man aktualu tik gimdymo metu buvo ar reikia irgi savus turėti.
Taip pat gal žinote ar esant poreikiui epidūra reikia savo turėti nusipirkus ar ligoninė duoda?
Migdoline parašė:
Ačiū, apie pogimdyvine žinau, man aktualu tik gimdymo metu buvo ar reikia irgi savus turėti.
Jau dabar epidūrą duoda nemokamai 😊 Manęs iškart paklausė, ar norėsiu 😊
linnutia parašė:
Jau dabar epidūrą duoda nemokamai 😊 Manęs iškart paklausė, ar norėsiu 😊
Tai jau į gimdyklos krepšį įsidėti naujus savo naktinius ar pogimdyvinėje tereiks persirengti?
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai