1Alina1 parašė:
teko girdėti, kad senamiestyje yra KITONIJA
anksčiau buvo, gal prieš porą metų ten ir lankiaus, labai neblogai buvo, bet uždarė, nebėra ten.
1Alina1 parašė:
teko girdėti, kad senamiestyje yra KITONIJA
anksčiau buvo, gal prieš porą metų ten ir lankiaus, labai neblogai buvo, bet uždarė, nebėra ten.
34sandrioska parašė:
Sveikutes noriu patarimo,susirgo maze vejaraupeis,kaip dezinfekuoti spuogelius ar butinai su briliantine zaluma?
Nebutina, yra vaistinei pirkti "psilo balzam"
Sveikos. noreciau is jusu patarimo
gal kairtais kuri is jusu tvarkesi dantukus
KLAIPEDOS MIESTO STOMOTOLOGIJOS POLIKLINIKOJ ?
Gal galetumet parekomenduoti pas koki odontologa uzsirasyti? seip pati labai bijau dantistu kaip mazas vaikas
o padetis jau tikrai reikalauja remonto. ankstesnem mieste kur gyvenom turejau savo numyletine. o dabar reik naujos ieskotis. prasau padekit !!!!!
sveikute,manoji irgi pries pora men persirgo vejaraupiais, as irgi bandziau vengti briliantines zalumos,ir spirituku is vaistines dezinfekavau, ir kremus naudojau, bet ant galo vistiek patepiau briliantine zaluma, iz zinok, man ji buvo efektyviausia, ir dar pliusas taip matydavau ar atsiranda nauju spuogiuku
princeza parašė:
Sveikos. noreciau is jusu patarimogal kairtais kuri is jusu tvarkesi dantukus
KLAIPEDOS MIESTO STOMOTOLOGIJOS POLIKLINIKOJ ?
Anksciau ten dirbo Danilova, nezinau ar dabar dar yra, bet ji buvo man super gydytoja
Gal kuri domėjosi nauja priėmimo į Klaipėdos darželius tvarka? Pvz. aš jau prieš metus esu nunešus prašymą į darželį, bet kiek girdėjau, nuo Naujų galima registruotis į 3 darželius, bet kaip elgtis tiems, kurie jau seniai užsiregistravę ar nebus taip, kad naujas prašymas bus užskaitytas nauja data?
Būsiu dėkinga už atsakymą!
linavait parašė:
jej dabar bandysit uzsiregistruot tai gali but kad jus isbrauks is darzelio kuriame esat jau uzsirasiusi, kiek teko skaityt
O kur jūs skaitėtė? Tai taip išeina, kad geriau nieko neberegistruot naujai, palikti taip kaip yra...
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai