Sveikos,
ar einat į lauką su pipirais dabar?
Vinipoo parašė:
Sveikos,
laba...jo kas dien.. nera blogo oro yra tik netinkama apranga
Vinipoo parašė:
Sveikos,
einam irgi kasdien, nejo tik kai oro uzterstumas buvo didelis ir nerekomendavo. O daugiau irgi sutinku, kad nera blogo oro, tik bloga apranga
p.s. vejas irgi ne kliutis, tada i miskeli einam kur jo nesijaucia
o siandien labai fainas oras, atsilo truputi ir vejo visai nera
Linuciukas89 parašė:
Sveikos mamytes,ar yra lankanciu seimos geroves centro manksteles su savo vaikiukais?![]()
mes ketvirtadieni buvom pirma karta vonelej seimos geroves centre man ir vyrui labai patiko ir aplinka ir darbuotojos ;) mazajai nepatinka tik nusirengti ir apsirengti o viskas kitas patiko ypac maudytis ir po maudyniu net nereikejo maitinti tokia atsipalaidavus buvo nusipirkom 8 uzsiemimus ir dar papildomai lankysim dubysos g. manksteles nes neurologe sake suka galvyte daugiau i desine ;)
69katyte parašė:
mes ketvirtadieni buvom pirma karta vonelej seimos geroves centre man ir vyrui labai patiko ir aplinka ir darbuotojos ;) mazajai nepatinka tik nusirengti ir apsiren…
pirma kart ir musiskei patiko,antra kar jau i gala niurzgejo,o trecia buvo ir asaryciu,vis daugiau jau paciai dirbt reikia uztat taip
Linuciukas89 parašė:
pirma kart ir musiskei patiko,antra kar jau i gala niurzgejo,o trecia buvo ir asaryciu,vis daugiau jau paciai dirbt reikia uztat taip![]()
geras nesinoretu asaru niu antradieni eisim vel tikiuos patiks o jau neret vonelej ?
Ilonita parašė:
sveikos![]()
Aš turiu, galiu paskolinti
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai