VaidaStaa parašė:
O, kaip norėčiau... svajonių išsipildymas būtų. Esu girdėjusi, kad Santarų gydytojai nesiima šiaip sau operuoti, bet to ir nesitikėjau, o apie Kauno klinikas net še…
viskas bus gerai
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįVaidaStaa parašė:
O, kaip norėčiau... svajonių išsipildymas būtų. Esu girdėjusi, kad Santarų gydytojai nesiima šiaip sau operuoti, bet to ir nesitikėjau, o apie Kauno klinikas net še…
viskas bus gerai
A.Overling parašė:
nusiteikit palaukt, aš penkis mėn laukiau toj eilėje, net galvojau nesulauksiu,ėjau privačiai pas Pilipaitytę išsimatuot,kad pasakytų ar bent priklausytų man ta ope…
O kiek kainuoja privačiai konsultacija pas ją?
Sofija 2 parašė:
O kiek kainuoja privačiai konsultacija pas ją?
60eur gijos klinikoj
Sofija 2 parašė:
O gal kas žinote Klaipėdoje gera chirurgą , konsultacijai?
prisijunkit feisbuke prie grupės ,,grozis.plastines operacijos.planuojantys darytis operacija, ten galit bandyti užklausti tokių dalykų
Sveikos, gal buvo kažkuriai taip, kad gavus operacijos datą ir vėliau nuėjus pas echoskopuotoja, buvo rastas darinukas. Darinuką turiu jau ne pirmą, vienas buvo išoperuotas prieš daugiau nei metus, dabar rado naujai susiformavusi, turbūt fibroadenoma, tačiau niekas tiksliai nepasako. Sausio 23d operacija Kauno klinikose. Dabar dar paskyrė pasidaryt magnetinį krūtų, kad tiksliai nustatyti kur jis yra, bet nežinau po to kur kreiptis, ar skambinti daktarui? Nes turiu tik seselės numerį, kai davė jei turėčiau klausimų. Man 21 metai, negimdziusi, bet dėl nugaros pakitimų gavau kompensuojamą operaciją. Esu girdėjusi, kad operacijos metu išoperuoja ir darinukus, bet mano darinukas pačiam šone, echoskopuotoja sakė kad būtų nepakeliui tas darinys daktarui. Bet irgi jei jau būsiu atverta, tai galėtų ir pašalinti. Gal kažkam taip buvo ir galėtumėt pakomentuoti?
Pifulka123 parašė:
Sveikos, gal buvo kažkuriai taip, kad gavus operacijos datą ir vėliau nuėjus pas echoskopuotoja, buvo rastas darinukas. Darinuką turiu jau ne pirmą, vienas buvo išo…
Man buvo
turėjau abejose krūtyse po fibroadenoma.Operacijos diena vedė į moterų konsultacija,ten echoskopo pagalba pažymėjo vielute tuos darinukus.Operacijos metu pašalino
Incyte parašė:
Man buvoturėjau abejose krūtyse po fibroadenoma.Operacijos diena vedė į moterų konsultacija,ten echoskopo pagalba pažymėjo vielute tuos darinukus.Operacijos…
Bet ar reikia anksčiau susisiekti ir pranešti daktarui ar nebūtina? Be to, ačiū už atsakymą
Incyte parašė:
Man buvoturėjau abejose krūtyse po fibroadenoma.Operacijos diena vedė į moterų konsultacija,ten echoskopo pagalba pažymėjo vielute tuos darinukus.Operacijos…
Ir gal galėtumėt dar papasakot kaip ta vielute pažymį vietą? Čia kažkaip įduria?
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai