korifenaa parašė:
As turiu klausima jau pasidariusioms operacija.
Po operacijos, kiek dave dienu biuleteni ir po kiek dienu reikejo eiti prasitesti?…
Iš kart davė klinikos ir parašė iki kada,tada šeimos tęsė
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįkorifenaa parašė:
As turiu klausima jau pasidariusioms operacija.
Po operacijos, kiek dave dienu biuleteni ir po kiek dienu reikejo eiti prasitesti?…
Iš kart davė klinikos ir parašė iki kada,tada šeimos tęsė
monce parašė:
nuo kurios vietos matuoja tuos 30 cm?
pagal pirmą jūsų foto
nuo kaklo duobutės iki spenelio
Incyte parašė:
Ohokaip jaučiatės,jau paleido namo.Kas operavo jus
Atvažiavau sekmadienį i Kauno klinikų priėmimą, paguldė , padarė iškart operacija , išvalė tą kraują. Tai šnd antradienis sakė gal paleis. Šiaip gerai jaučiuosi, sakė labai gerai kad atvažiavote ir neaukėt ilgiau .
akvile84 parašė:
Man šeimos gydytoja iškart plastikos chirurgui išrašė, o jums tada pirmiau pas neurologą reik?
jo,tada jau neuroligas chiryrgui parašys
akvile84 parašė:
Tik skambinti, aš skambinau gruodžio 2 du ir buvau eilėje 804, šiandien esu 358 , internete nebus laisvų laikų kol bus eilė
Pifulka123 parašė:
Sveikos merginos, esu 6 dienos po operacijos. Kelionę pradėjau nuo balandžio mėnesio, tad viskas kaip ir greitai labai įvyko. Pirmiausia gavau siuntimą pas plastiko…
As taip pat laukiu operacijos pas gyd.Varkali. Numatyta lapkricio men. Pirmai konsultacijai gauti reginausi pas Pilipaityte. Eilej laukiau nuo rugpjucio 19. Konsultacija buvo vasario 12. Mano ismtavimai viena 30 , kita 29 nuo kaklo. Pas Pilipaityte operacijos reiktu laukti iki 2027 m. Tai tipo sako jei norite lapkricio 20, operuotu gyd. Varkalys. Tai ir sutikau. Laukiu dabar to lapkricio ir su nerimu ir su dziaugsmu. Bet paskaiciau dabar cia ir net nepaklausiau ar ta operacija man bus kompensuojama ar ne. As kreipiausi kad kompensuotu. Vargeli tu mano, gal skambintis pasiteiraut?🙉.
monce parašė:
ar reikia krutų echoskopiją pasidaryt?
Man reikėjo,ne senesnė kaip pusę metų daryta
daiva1226 parašė:
As taip pat laukiu operacijos pas gyd.Varkali. Numatyta lapkricio men. Pirmai konsultacijai gauti reginausi pas Pilipaityte. Eilej laukiau nuo rugpjucio 19. Konsult…
Ramiai
jei paskyrė operacija bus kompencuojama
Incyte parašė:
Ramiai![]()
![]()
jei paskyrė operacija bus kompencuojama
![]()
Labai tikiuosi, aciu uz palaikyma🙂. Dar idomu ar pries operacija susitiksiu su operuojanciu gyd. Mano atveju Karoliu Varkaliu? Kai buvau konsultacijoje tai kazkaip labai sustresavau, apie dydi konkreciai kokio noreciau kazka numykiau apie C ar D. Noreciau aisku B, bet pagal mano sudejima gal nekoks vaizdas bus. Ugis 164 svoris 75. Tai gal C ir butu geriau. Todel ir noreciau gyd pasakyt apie tai pries operacija.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai