Smaile parašė:
O kokius pleistrus klijuoja? Kas persirišinėjote namie koki pleistrą naudojote?
Sterilius tvarscius is vaistines.
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįSmaile parašė:
O kokius pleistrus klijuoja? Kas persirišinėjote namie koki pleistrą naudojote?
Sterilius tvarscius is vaistines.
Pifulka123 parašė:
Sveikos merginos, esu 6 dienos po operacijos. Kelionę pradėjau nuo balandžio mėnesio, tad viskas kaip ir greitai labai įvyko. Pirmiausia gavau siuntimą pas plastiko…
nuo kurios vietos matuoja tuos 30 cm?
pagal pirmą jūsų foto
Ra88 parašė:
Taip, kaip tik neseniai apie tai rasiau. Sutine buvo labai skirtingai, atrode kaip A ir D dydis, aulsciai viskas skyresi. Nevertinkit krutines bent jau iki 6 sav. N…
Tai va, mano patirtis tokia. Pasiskambinau aš į plastikos skyrių, papasakojau savo situaciją, kad sutino labai greit per 10 min. Liepė važiuoti į klinikų priėmimą. Padarė echo ir žodžiu buvo hematoma t.y vidinis kraujavimas. Ir darė vėl operacija kad išvalyti tą hematomą. Tai atvėrė tą vieną krūtinę ir išvalė ją. Su pilna nejautra.
karo pa parašė:
Sveikos. O konsultacijai registruotis geriau paskambinus į Kauno klinikas ar internetu? Nes per esveikata bandziau tai net 6metam i prieky raso kad nera vietu🤣 arba…
tai tiek ir reiks laukti,greiciau nepapulsite. as pati asmeniskai stojau i eile ir laukiau savo eiles.
karo pa parašė:
Sveikos. O konsultacijai registruotis geriau paskambinus į Kauno klinikas ar internetu? Nes per esveikata bandziau tai net 6metam i prieky raso kad nera vietu🤣 arba…
Geriau skambinti. Tada stato į eilę.
monce parašė:
o registruojantis reikia šeimos daktaro siuntimo,ar neurologo?
man uzteko ir vidaus daktares.
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai