korifenaa parašė:
o dar turiu klausima,kada jau pilnai i vonia lindote paguleti? kad po dusu tai zinau kad jau 4 d galima,bet tas pilnas toks pagulinejimas... turiu dar zaizdele ,tai…
Aš lindau po 4 savaičiu pagulėt,net viskas pilnai buvo sugiję
korifenaa parašė:
o dar turiu klausima,kada jau pilnai i vonia lindote paguleti? kad po dusu tai zinau kad jau 4 d galima,bet tas pilnas toks pagulinejimas... turiu dar zaizdele ,tai…
Aš lindau po 4 savaičiu pagulėt,net viskas pilnai buvo sugiję
Incyte parašė:
Aš lindau po 4 savaičiu pagulėt,net viskas pilnai buvo sugiję![]()
o kaip su krutines jutimu? kada jau pilnai jinai atitirpo,kaip cia geriau ir aiskiau pasakius... tarkim mano dabar jos tokios sakyciau uzniemusios... nejautrios.
korifenaa parašė:
o kaip su krutines jutimu? kada jau pilnai jinai atitirpo,kaip cia geriau ir aiskiau pasakius... tarkim mano dabar jos tokios sakyciau uzniemusios... nejautrios.
Pačios krūtys minkštos jau.atitinę,speneliai jau seniai reguoja į šaltį prisilietimą...bet vat tas pjūvis po krutine tokia kaip atkirsta pusiau ,rankas kaip į viršu pakeliu ir tempimas.Šiaip tai netrugdo gyvenimo kokybei
Incyte parašė:
Pačios krūtys minkštos jau.atitinę,speneliai jau seniai reguoja į šaltį prisilietimą...bet vat tas pjūvis po krutinetokia kaip atkirsta pusiau ,rankas k…
o tiesa,kada jau pradejote miegoti ant sono,pilvo? 😀
korifenaa parašė:
o tiesa,kada jau pradejote miegoti ant sono,pilvo? 😀
oi su tuo šonu man problema jau apie pilva net negalvoju
Visą gyvenima miegojau ant pilvo...iki operacijos,o dabar pripratau gerai miegu ant nugaros
nes ant šono nepatogu,neturiu kur dėt kitą ranką
nes spaudžia atrodo krūtine iš šono
žodiu apsiverčiu tik trumpam..ir tai pagalvėlę pasikišu
Incyte parašė:
oi su tuo šonu man problemajau apie pilva net negalvoju
Visą gyvenima miegojau ant pilvo...iki operacijos,o dabar pripratau gerai miegu ant nugaros
…
bet mazdaug nuo kiek laiko jau vertetes ant sono? ☺️ ir dar man ziauriai jautri krutine ir labai niezti. ne randus 😔bet pacia krutine.
korifenaa parašė:
bet mazdaug nuo kiek laiko jau vertetes ant sono? ☺️ ir dar man ziauriai jautri krutine ir labai niezti. ne randus 😔bet pacia krutine.
po 2 mėn bandžiau
korifenaa parašė:
ar kam taip buvo... zinau kad turejau zaizdele, atrode viskas neblogai,bet va siandien pasiziurejai ir jau žiūriu viskas kitaip.. cia reiktu kur kreiptis,gal kam ta…
čia jums siulas neištirpo..pabandykit su pincetu ištraukt ir dezinfekuokit
va pas mane ir buvo,tik man nesupuliavo
Arba pasirodykit operavusiam gyd
Incyte parašė:
čia jums siulas neištirpo..pabandykit su pincetu ištraukt ir dezinfekuokit
va pas mane ir buvo,tik man nesupuliavo
neissitrauksiu per daug to siulo?☺️ mano gydytojas ,minejo lyg kad atostogaus iki kiek nzn. ir siaip nzn kur cia skambinti, nes Kaune buvo operacija. nu reiks susizinoti visa info.