korifenaa parašė:
sitoje vietoje jums nelabai pasiseke. o kiek tiesa buvote pasiemusi nedarbinguma?
1mėn ir 2 savaites,darbas fizinis
man užteko,kiekienai manau skirtingai
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįkorifenaa parašė:
sitoje vietoje jums nelabai pasiseke. o kiek tiesa buvote pasiemusi nedarbinguma?
1mėn ir 2 savaites,darbas fizinis
man užteko,kiekienai manau skirtingai
Danutrud parašė:
Kiek laiko praėjo po operacijos iki pirmo vizito į baseiną? 💧😊
3 mėn
Sveikos, mano svajonė krūtinės susimažinimas nuo paauglystės. Nuo duobutės iki spienelių 39 cm. Dydis 90H. Tačiau turiu antsvorio, KMI tikrai didokas. Bet ir krūtys sveria :)) plius numetat svorio, krūtis nepakils, jos ir liks kabėti. Aišku, kankina ne tik estetiniai dalykai, tačiau ir fiziniologiniai. Tačiau klausimas, ar gydytojas nelieps numesti svorio? Ir nuo ko pradėti? Kreiptis į šeimos gydytoją dėl siuntimo, o kur poto?
Comely0 parašė:
Sveikos, mano svajonė krūtinės susimažinimas nuo paauglystės. Nuo duobutės iki spienelių 39 cm. Dydis 90H. Tačiau turiu antsvorio, KMI tikrai didokas. Bet ir krūtys…
pas plastikos chirurgus.
vienom seimos daktaras tiesiai siuncia,mane siunte pirmiau pas neoroliga,neoroligas atgal seimos dakrltarui,ir dabar seimos daktaras jau plastikos chirurgui
Comely0 parašė:
Sveikos, mano svajonė krūtinės susimažinimas nuo paauglystės. Nuo duobutės iki spienelių 39 cm. Dydis 90H. Tačiau turiu antsvorio, KMI tikrai didokas. Bet ir krūtys…
aš iš šeimos gyd parašiau siuntimo pas plastikos chirurga dėl per didelės krūtinės ir viskas, gavau siuntimą,skambinau į klinikas Kauno ten pastatė į eilę laukti registracijos,per 5men pagaliau užregistravo pas gyd,ir dar po mėnesio jau važiavau išsimatuot. Dėl antsvorio jau pats gydytojas spręs,ar reikia mesti, galimai prašys, nes mažiau išpjaustyti audinių reiktų
Comely0 parašė:
Aišku aš ne daktaras,bet bandyčiau mesti svorį prieš vizitą pas plastikos chirurgą,kad netektų laukti eilės vėl iš naujo..Ta prasme numetusi svorio jūs gausite operacijai paskirtą dieną. Čia tik pasiūlymas.
Comely0 parašė:
Koks jusu KMI?
Sveikos noriu ir aš pasidalinti savo istorija. Ždž susikaupusi pagaliau šeimos daktares paprašiau siuntimo del krutu mažinimo siuntė i kauno klinikas pas L. Pilipaityte laukiau eilėje pusę metų šiandien pagaliau buvau konsultacijai, mano dydis G apimtis 85 o krutu nutysimas 32cm, gavau kompensuojama ir data 2026.01.15 labai džiaugiuosi greitai viskas įvyko beje vietos pas Pilipaityte tik 2027 tai operuos K. Varkalys.
Incyte parašė:
1mėn ir 2 savaites,darbas fizinisman užteko,kiekienai manau skirtingai
o dar turiu klausima,kada jau pilnai i vonia lindote paguleti? kad po dusu tai zinau kad jau 4 d galima,bet tas pilnas toks pagulinejimas... turiu dar zaizdele ,tai galvoju ar nieko blogo jei lysiu paguleti ilgesniam laiku vonioje.😀🙈
Gabukas97 parašė:
Sveikos noriu ir aš pasidalinti savo istorija. Ždž susikaupusi pagaliau šeimos daktares paprašiau siuntimo del krutu mažinimo siuntė i kauno klinikas pas L. Pilipai…
sveiki, džiaugiuosi del jusu.Lauksite ir sulauksite. 👍☺️
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai