Astonnia parašė:
Tai Rovienė dirba Džiugienės klinikoje? Žinosiu, nes kai mane siuntė pas neuropatologę, aš tundra nuvariau į ligoninę![]()
tai va i privatu eit daug geriau ir greiciau, nei toj ligoninej laukt eiles
tik su siuntimu 20 litu kainuoja.
Astonnia parašė:
Tai Rovienė dirba Džiugienės klinikoje? Žinosiu, nes kai mane siuntė pas neuropatologę, aš tundra nuvariau į ligoninę![]()
tai va i privatu eit daug geriau ir greiciau, nei toj ligoninej laukt eiles
tik su siuntimu 20 litu kainuoja.
As vaziuodavau i Seda depiliuotis intymumus ir pazastis pas tokia moteri, ji su karstu vasku dirba...
Nu zinokit super, iseini ale toks kaip nusiprauses naujai...
Man patikdavo, nes paskui porai trejetui savaiciu pamirsti tas vietas...
O vasara tai vopsie super tokios depiliacijos...
Kas liecia tuos skaudulius tai as pries daugel metu irgi turejau pazastyje, bet man ju pridyge daug buvo tuo tokio dalyko kaip Secret... buvo tik atsirades zaltys, nu ir ka ir uzkimso prakaito liaukas a ku ten ir krc visa pazastis buvo skauduliais, tai pilna narkoze dare ir operavo, paskui drenus dar buvo palike, kad puliai valytusi... bet nieko, viskas praejo normaliai, paskui nebeturejau...
Taip, kad netriedam miltais, VISKAS BU GERAI
Astonnia parašė:
Jolla, dar mažai laiko tau praėjo, va jei po metus bus dar šaltiena, tada gausi eiti į pirtį ir sporto salę dažnai, kad šaltiena aptirptų![]()
Tai pasikonsultuosiu su gydytoja, pasiziuresiu kaip pati jausiuosi ir kai tik galesiu pradeti sportuoti tai ir padarysiu...
O dar noreciau kiek galima ilgiau maitinti, nes ir nuo to, kiek teko skaityti, kg krenta
www.lazerinechirurgija.lt/Plauku-salinimas-lazeriu-719.html eina sau kaip brangiai
kol mano vyras galės leisti man tokias procedūras, dar daug laiko praeis
Aš tai naudoju skystus arba purškiamus dezodorantus pažastims, nes jie bent jau neužkemša prakaito latakų, kaip pieštukiniai
Nu bet nžn kiek man turėtų duoti lt, kad eičiau bikini zoną nusidepiliuot
o čia eini ir dar lt moki
Jolla parašė:
Tai pasikonsultuosiu su gydytoja, pasiziuresiu kaip pati jausiuosi ir kai tik galesiu pradeti sportuoti tai ir padarysiu...O dar noreciau kiek galima ilgiau maitinti, nes ir nuo to, kiek teko skaityti, kg krenta
![]()
Tikrai krenta, man be jokių dietų kg tirpte nutirpo, buvo pienukas lyg ir pasibaigęs, o db paskutinėmis dienomis vėl pagausėjo, iš dešinės krūties ištraukiu po 80-90ml
Astonnia parašė:
Nu bet nžn kiek man turėtų duoti lt, kad eičiau bikini zoną nusidepiliuoto čia eini ir dar lt moki
![]()
nu jo man irgi nepatiktu, kad ten kazkas apie antra gala krapstytus
uztenk ir ginekologes paslaugu
Pas mane dėl širdies užesių darė širdies kardiogramą ar kažką ten tokio paauglystėje ir nustatė kairiojo širdies skilvelio prolapsą, tai nžn, nieko aš nejaučiu, tik tiek kad negaliu bėgti estafečių, nes nuo per greito bėgimo atsijungiu, t.y. nualpstu (per daug kraujo prisipumpuoja ar kažkas pan.)
O daugiau nieko
Astonnia parašė:
Tikrai krenta, man be jokių dietų kg tirpte nutirpo, buvo pienukas lyg ir pasibaigęs, o db paskutinėmis dienomis vėl pagausėjo, iš dešinės krūties ištraukiu po 80-90ml![]()
liuks kad taip pienuko padaugejo
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai