2022.08.07 09:43 (prieš 3 d.)
Lolita3000 parašė:
Sveiki, man vakar suejo 31... o mastau darytis ar ne vien del to kad esu paranojike... sie metai buvo labai nesekmingi... daug kas nesiseke.. turejom netekti seimoj…
Nzn ar as nuraminsiu, bet man sake ginekolgas kai laukiausi pirmart, jeigu buvo persileidimas taip reikejo, galbut nesveikas vaisius buvo ir pats issivale. Taip reikejo. Mane tuo metu kazkiek tie zodziai nuramino, nes pagalvojau gamta viska moka pati sutvarkyti.
O taip del tyrimu, taip jie kazkiek nuramina, as pati dariausi, nes genetike rekomendavo po apziuros ir tyrimu buvo tam tikru indikaciju.
Bet as ir zinau, kad tie tyrimai ne 100% o kainuoja nemazus pinigus.
Pasitarkite su antra puse, jeigu jums ramiau bus pasidarykite, lengviau lauksite ir ramiau, visgi piginai uzdirbami
O taip irgi patarciau gero daktaro, kuris jus moketu isklausyti atsakyti i visus klausimus ir nuraminti. As Vln privaciai einu, jeigu noresite galesiu pasidalinti kur tik parasykite privaciai zinute
Ir viskas bus gerai, Jus jautri sio metu-nestumo, tai normalu, stenkites but ramiai nors pati suprantu, kad nevisada pavyksta ir gaunas