SunMoon parašė:
Katik pasidariau. Ziuriu ir netikiu. Isryskejo is kart.
Man siurpai per kuna nuejo, as kaip ir daugelis forumo merginu, labai labai linkiu Jums sekmes ❤️
SunMoon parašė:
Katik pasidariau. Ziuriu ir netikiu. Isryskejo is kart.
Man siurpai per kuna nuejo, as kaip ir daugelis forumo merginu, labai labai linkiu Jums sekmes ❤️
dumazu parašė:
Dabar į TD užsuku labai labai retai, bet būtent šiandien sugalvojau ateiti paskaityti apie Sunmoon (iki šiol atsimenu, kaip kartu laukėmės dvynių 🙏). Ir paskutinės …
Ačiū, uz grazias mintis.🌷 Lb noreciau, jog butu tai tikra ir sekminga. Bet, niekas dar neaisku 🙏
Coco parašė:
Ačiū 🌷🥰
Estrella parašė:
Aš irgi apie jus SunMoon vis pagalvoju, siunčiu geras mintis ir fingers crossed kad tik viskas gerai būtų❤❤❤❤
Sakiau Nt pasidarysiu, nes katik gryzau. Nuejau i wc, ir tik isejus prisiminiau
teks dabar palaukti, kito vizito i wc 😄 nt siaip zaidimas man, nes liepe jais netiketi
SunMoon parašė:
![]()
Sakiau Nt pasidarysiu, nes katik gryzau. Nuejau i wc, ir tik isejus prisiminiau :)…
Bet veltui tokius ryškius nerodo 👀
Estrella parašė:
Aš irgi apie jus SunMoon vis pagalvoju, siunčiu geras mintis ir fingers crossed kad tik viskas gerai būtų❤❤❤❤
O kaip jus laikotes? Ar jau buvote antrame susitikime su savo zirniuku? ;) as penktadieni keliausiu, taip laukiu.. noriu isgirsti sirdele💕
Tekiera parašė:
O kaip jus laikotes? Ar jau buvote antrame susitikime su savo zirniuku? ;) as penktadieni keliausiu, taip laukiu.. noriu isgirsti sirdele💕
Taip, buvau penktadienį.
širdelė plaka. Buvo 7sav ir 5dienos, tai atitiko 7sav ir 2 dienas, bet sakė, kad viskas gerai dėl tų kelių dienų
jau gerit ir jūs eisit
lauksim žinių
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai