EmaEg parašė:
va cia rytinis testas
Koks gražus
EmaEg parašė:
va cia rytinis testas
Koks gražus
Sveikos
ilgai sekiau temą, perskaičiau visus puslapius! Man tai pirmoji patirtis su Ovitrele, nepastoju senai, turiu PKS. Vyras važinejasi į užsie
O už visas labai džiaugiuosi kartu
vasara07 parašė:
Net nebe vaiduokliukas, labai aiškiai matosi 🥰 manau ovitrelle taip ryškiai nesimatytų,
Aciu lb🙂ovitrel jau pas mane seniai isgaraves
sestadieni dariau testa jau baltutelis buvi
tyliai truputi dziaugiuosi ir aš, bet dar vyrui nesakiau, nes zino, kad mano diena testo rytoj tai ryt pasidaryaiu ryte ir po darbo kai grysiu pasakysiu 🥰
Blond3 parašė:
Jungiuosi ir as i tusciu testu gretas. Pasidariau net HCG tyrima, nes visa menesi kazka jutau... Turbut buvau per daug itikejus, kad bent per sventes stebuklai ivyk…
Jusu hcg koks atsakymas? Pirmadieni pasidarysiu HCG tyrima, ryt dar nepulsiu darytis 🙂
EmaEg parašė:
Jusu hcg koks atsakymas? Pirmadieni pasidarysiu HCG tyrima, ryt dar nepulsiu darytis 🙂
Atsakymas <1.0 , tai zodziu isvis nieko
Jusiskis pirmadieni jau turetu parodyti grazius skaiciukus 😊
veregeta parašė:
Sveikosilgai sekiau temą, perskaičiau visus puslapius! Man tai pirmoji patirtis su Ovitrele, nepastoju senai, turiu PKS. Vyras važinejasi į užsieni tad užtaikyt…
Sveika istojus i laukianciu gretas, linkiu cia ilgai neuzsibuti
O pries Ovitrele neturejot paprastu stimuliaciju?
EmaEg parašė:
va cia rytinis testas
Labai dziaugiuos uz jus🙂🙂🙂
Blond3 parašė:
Sveika istojus i laukianciu gretas, linkiu cia ilgai neuzsibuti![]()
O pries Ovitrele neturejot paprastu stimuliaciju?
Ne, nieko
o kas yra paprastos stimuliacijos? Man daryta laporoskopija ir kalposkopija, daug bedelių...dermoidinė cista išpjauta, viena giliai mini likus, nenorėjo jau bedraskyti likusio kiaušintakio... Bet ji nepiktybinė
kolkas... Tai va, jaučiu ir pirmoji stimuliacija tokia, su ovitrelio likučiais...
Blond3 parašė:
Atsakymas <1.0 , tai zodziu isvis niekoJusiskis pirmadieni jau turetu parodyti grazius skaiciukus 😊
Taip, tada reiskias nieko nera... Kaip gaila, pradejom visos laukti kartu, pojuciais dalinomes... 🥺 Lb gaila, linkiu jums nenuleisti ranku, tiketi, kad pades jums susilaukti leliuko
jeigu atvirai, as dirbu laboratorijoj krauja galiu pasidaryti bet kada, bet bijau pamtyti neaugancius skaiciukus kaip kazkada dariausi su viltim ir viskas paskui suduzo....
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai