@akvarele parašė:
Sausio 1 sakė galiu darytis![]()
Man labai skauda krūtinę priliesti ir šiaip visa išsipūtusi jaučiuosi, labai nepat…
Bet gal tokia būsena reiškia, kad užkibo 😊 aš tai nervuojuos kad nieko nejaučiu 😃 jum pirma stimuliacija?
@akvarele parašė:
Sausio 1 sakė galiu darytis![]()
Man labai skauda krūtinę priliesti ir šiaip visa išsipūtusi jaučiuosi, labai nepat…
Bet gal tokia būsena reiškia, kad užkibo 😊 aš tai nervuojuos kad nieko nejaučiu 😃 jum pirma stimuliacija?
Izolete parašė:
Man irgi aspirina liepe gertina susirasom kai jau zinosim rezultatus.. kumscius laikau 😊
Butinai 😉 as irgi uz jus laikysiu kumsciu 🤗
Blond3 parašė:
As vis taip pat jauciu pilvo maudima sioki toki, krutine ner jautri.. dar strenas kartais suskausta, bet nzn ar cia susije![]()
Man strenas skauda nuo kuciu, sedejau linktelejau ir surakino iki pat dabar jauciu, bet as turiu beda strenosia, isvarzas kelias nedidelias. Paskui pagalvojau, kai buvau nescia irgi taip buvo, gal cia sutapimas
Izolete parašė:
Cia daugumai kaip pastebejau labai panasiai reiks darytis NT![]()
Visoms po svenciu 😉
Saulee06 parašė:
Ech... Nenoriu prisisvajoti, tiek hormonų visokių mes čia naudojam, neaišku nuo ko maudžia
Antroji stimuliacija man, panašūs pojūčiai buvo ir praeitą kartą, silpnesni tik
o kelinta jūsų?
@akvarele parašė:
Ech... Nenoriu prisisvajoti, tiek hormonų visokių mes čia naudojam, neaišku nuo ko maudžia![]()
Tikiuosi, kad jum šį kartą pavyks! Man pirmoji tai nežinau kokie tie pojūčiai turi būti 😊 galvoju ryt bandyt testą darytis pažiūrėt ar vaistai jau išėjo iš organizmo, labai nekantru 😃
Blond3 parašė:
Svesim nauju sutikima su testais rankose, taip norisi pamatyti du bruksniukus, visoms to labai linkiu![]()
Butu naujametinis stebuklas, taip butu faina, kad visom pasisektu 🤗
Saulee06 parašė:
Tikiuosi, kad jum šį kartą pavyks! Man pirmoji tai nežinau kokie tie pojūčiai turi būti 😊 galvoju ryt bandyt testą darytis pažiūrėt ar vaistai jau išėjo iš organizm…
Ir man dar viskas gana nauja, yra moterų su stažu jau čia, po 8 stimuliaciją turinčių
Bet jei pasidarysit testą ir parodys dvi juosteles tada dar blogiau bus, nes nežinosit ar čia vaistai ar užkibo, ar ne? ;)
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai