Aurielka parašė:
Sveikos, rytoj turiu susileisti Ovitrele pries IUI, klausimas, Jūs ta adata visą sukišat į oda? Ar tik puse adatos 😃
Man seselė leido, tai visą adatą sukišo. Mačiau merginos sakė, kad youtube yra filmukų kaip leistis, paieškokit ten
Aurielka parašė:
Sveikos, rytoj turiu susileisti Ovitrele pries IUI, klausimas, Jūs ta adata visą sukišat į oda? Ar tik puse adatos 😃
Man seselė leido, tai visą adatą sukišo. Mačiau merginos sakė, kad youtube yra filmukų kaip leistis, paieškokit ten
Perlinė... parašė:
Siandien 5 diena po ovitrell, antra linija matosi bet jau nebe tokia ryski kaip vakar. Klausimas , kada jau galima darytis testa kad stebet ryskejima (jei jis bus) …
Man rodė 10d po jau vos vos ižiūrimą ir paskui jau ryškėjo po truputi
BagdonaviciuteErika parašė:
Man rodė 10d po jau vos vos ižiūrimą ir paskui jau ryškėjo po truputi
Aga as mačiau tavo zinute, tai ir galvoju, gal jau anksciau turbut nelabai reik tiketis.
Perlinė... parašė:
Aga as mačiau tavo zinute, tai ir galvoju, gal jau anksciau turbut nelabai reik tiketis.
Nelabai tikėčiaus,
prieš 1 sek.
Sveikos,
3-5cd gersiu likarda ir tuomet nuo 7cd tris dienos leisiuos ovitrelle😬 kadangi vyras komandiruotėse gausiu skraidyti... Sakykit, kuriom dienom po susileidimo geriausia bandyti daryti namų darbus♥️? Ciklas kaip kada, vidurkis 26 dienos🙄 laukiu naujo ciklo ir atrodo isprotesiu🤯
Salisali parašė:
prieš 1 sek.
Sveikos,
Nelabai supratau, tris dienas leisites ar as neteisingai supratau?
Perlinė... parašė:
Nelabai supratau, tris dienas leisites ar as neteisingai supratau?
Taip, tris dienas po 1 svirksta, tik kiek supratau mažesnėm dozėm, receptas pasiliko namie, negaliu tiksliai pasakyti po kiek
25 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai