Evuciux parašė:
Man taip pat nustatė nesivystanti, nes niekur nerado žirniuko. Pradėjau kraujuoti. Pirma dieną labai nedaug, antrą jau smarkiau su krešuliais, bet panašiai kaip per…
Mane ištiko irgi toks pats likimas.. Ech..
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįEvuciux parašė:
Man taip pat nustatė nesivystanti, nes niekur nerado žirniuko. Pradėjau kraujuoti. Pirma dieną labai nedaug, antrą jau smarkiau su krešuliais, bet panašiai kaip per…
Mane ištiko irgi toks pats likimas.. Ech..
Sveikos,
Gal kuri nors susidūrėte su aktyvia citomelago forma nėštumo metu? Pagal tyrimus rodo, kad dabar turiu aktyvią formą.. prisiskaičiau visokių straipsnių/forumų ir atrodo, kad tai ir galėjo sukelti persileidimą..
registruosiuosi pas infektologą.. gal kas esat perėję šį kelią? Kiek laiko trunka gydymas/išsveikimas? mano gydytoja šiuo metu neleidžia pastoti kol nebus "užmigdytas" šis virusas..
_Raudonplaukė parašė:
Mano nėštumas nustojo vystytis 8 savaitės + 5 dienos. Aš net nenujaučiau... iki praeito šeštadienio, kai jau ėjo 12 savaitė. Iš tiesų, kraujavimas pirmą dieną buvo …
Tiek laiko nežinojot, jog nebesivysto? Man jau beveik 9 sav. Vakar krutine visiškai subliusko, nors ir neskaudedavo man jos, bet buvo sunki, o dabar visiškai be požymių.. Skaudet nieko neskauda, kazkaip sunerimau..
Agn33 parašė:
Tiek laiko nežinojot, jog nebesivysto? Man jau beveik 9 sav. Vakar krutine visiškai subliusko, nors ir neskaudedavo man jos, bet buvo sunki, o dabar visiškai be pož…
Nežinojau beveik 3 savaites.. nes tai kaip tik buvo tarpas nuo vieno visito pas ginekologę iki kito.. simptomai dingo ir tai palaikiau teigiama atostoguų įtaka.. visgi..
siūlau pas gydytoja pasirodyti ir bus aišku ar yra prasmes nerimauti
tikiuosi, kad čia pas jus netikras aliarmas ir viskas gerai
Sveikos merginos, praeitais metais istverem su vyru nesivystanti, teko vaziuot ir daryt valyma. Pries daugiau nei menesi tas pats. Pamacius du bruksniukus nulekiau pas gine, sake jau mato gemaline puslele, po savaites pradejau kraujuot, nulekiau vel, sake jau nebemato nieko ir viskas savaime issivalis. Bet jau virs menesio kraujuoju, ne gausiai, kresuliu nera, tik tiek, kad kraujuoju. Israse antibiotiku, kurie tikriausiai man netinka, nes vos isgeriu lekiu vemti. Bet vistiek geriu, ir vistiek kraujuoju. Ar cia normalu, ar lekt pas kita ginekologe, gal normalu kraujuot apie menesi, net nezinau
Snaige. parašė:
Buvau pas tris... Aisku niekas negali pasakyti delko pabego... Tiesiog naturali gamtos atranka![]()
O, kokie kuno pozymiai pranese kad prarasite zirniuka?
Filė parašė:
O, kokie kuno pozymiai pranese kad prarasite zirniuka?
Prasidejes tepliojimas...
Snaige. parašė:
Prasidejes tepliojimas...![]()
O, skaudejo? Pilva, nugara? Liudna del jusu, bet linkiu kitos grazios pradzios ir laimingos pabaigos 🌹
Filė parašė:
O, skaudejo? Pilva, nugara? Liudna del jusu, bet linkiu kitos grazios pradzios ir laimingos pabaigos 🌹
Viskas gerai, buna ir blogiau pas kitas.. O mes toliau bandom ir nenuleidziam rankyciu🥰
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai