NEKE parašė:
Aš turėjau cp, bet man labai skaudejo
Kaip suprantu, cp taip neskaudejo, kaip po sios operacijos? 🤔
NEKE parašė:
Aš turėjau cp, bet man labai skaudejo
mata3 parašė:
Po Cp tai atvirai 4 diena vos ne šokinėjau, bet čia tai man žiauriai skaudejo
mata3 parašė:
O sakykite, visos kurios dabar svieziai po operaciju, vis skaitau, kad padejuojate, kad skauda ir vat man klausimas, ar visos gimdete naturaliai, nei viena neturejo…
Neturejau cp, negaliu palygint. Bet man neskaudejo tiesiog nemalonu ir sunku is lovos islipt. Ir dar plius jei kosai tai taip skauda tikrai, bet jei ne visai as normaliai, is visu nuskausminamuju ir miego tableciu tai tik viena tablete isgeriau nuo skausmo 🙂
mata3 parašė:
O sakykite, visos kurios dabar svieziai po operaciju, vis skaitau, kad padejuojate, kad skauda ir vat man klausimas, ar visos gimdete naturaliai, nei viena neturejo…
As turejau cp, bet nebuvo man po jo blogai. Skaudedavo tik maitinant kai gimda suspazmuodavo, bet nuskausminamuju nenaudojau. O po pilvo plastikos man reikejo vaistu ir labai skaudejo jauciausi kaip pervaziuota. Iki siol dar paskauda nors esu labai pakanti skausmui.
Man siuti nuo virsaus raumenys ten labiausiai skauda, o nuo bambos as nieko nejauciu
onnellisuus parašė:
As turejau cp, bet nebuvo man po jo blogai. Skaudedavo tik maitinant kai gimda suspazmuodavo, bet nuskausminamuju nenaudojau. O po pilvo plastikos man reikejo vaist…
Man ir siuti nuo pat virsaus ir skauda labiausiai virsus iki bambos nepilnai.
Siandien 2 savaites❣️ Jau jauciuosi gerai, kaip laikas bega, laukiu rezultato po 1-2 men☺️
Jau liemuo atsirado
Paula.L parašė:
Man ir siuti nuo pat virsaus ir skauda labiausiai virsus iki bambos nepilnai.
Siandien 2 savaites❣️ Jau jauciuosi gerai, kaip laikas bega, laukiu rezultato po 1…
Lengviau tikrai, bet jeigu ilgai pavaikstau as arba lipu i koki 6 auksta tai vakare jauciuosi ne kazka. Nzn ar cia dar del to kad skyscisi kaupiasi bet esu ir istinusi nuo 38dydzio i 42 dydi db irgi vos ilendu.
laukiu kol isryskes viskas. Kaip sakoma per kancias i zvaigzdes
onnellisuus parašė:
Lengviau tikrai, bet jeigu ilgai pavaikstau as arba lipu i koki 6 auksta tai vakare jauciuosi ne kazka. Nzn ar cia dar del to kad skyscisi kaupiasi bet esu ir istin…
Oho, bet cia jau geras patinimas sakyciau, as jauciuosi kaip tik kudesne, iki operacijos nesiojau m o db jau norisi s rubu, nes m platus atrodo
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai