alfeja parašė:
Na tai dziaukis,matosi kad vyras saunuolis,stengiasi![]()
Kaupia
alfeja parašė:
Na tai dziaukis,matosi kad vyras saunuolis,stengiasi![]()
Kaupia
Colliukke parašė:
man kazkaip niekas neisbega,,, gal del to, kad po myliuko isidedu tarpkojy ranksluostuka gal kiek isbega tiek susigeria...
Tai greiciausiai del to ir bus, kad nepastebejai,nors sperma nelabai jau ir isigeria,vis tiek turetu matytis,gal paprasciausiai neatkreipiai demesio
zyziuke parašė:
Kaupia![]()
O taip,pastojimui lb svarbu,kad fabrikelis dirbtu visa para ir kauptu,kauptu....
zyziuke parašė:
o man mergaites ikilo klausimas, gal Jus zinositkad po myliuko pasikeicia isskyros tai suprantu, bet kiek laiko jos pasikeitusios buna?
![]()
jei mum myliukas buvo vakare, tuomet visa sekancia diena akivaizdziai gravitacija veikia ir viskas i isore eina
Zyziuke, taviskis gal kaupe visa turini dvynukams?
ašša parašė:
jei mum myliukas buvo vakare, tuomet visa sekancia diena akivaizdziai gravitacija veikia ir viskas i isore eina![]()
kad jau jei si men neuzkibo man tai jau ir neuzkibs matyt
o jis prisibijo kalbet apie dvinukus, bet matyt giliai sirdy svajoja
alfeja parašė:
Einu ilsetis,linksmai cia uzbaigiau diena su jumis apie tuos spermiukus,aciukas uz malonia kompanija visom. Ryt po darbo vel susitiksim.
Saldaus myliuko ir…
saldziu ir ramiu miegu...
alfeja parašė:
Einu ilsetis,linksmai cia uzbaigiau diena su jumis apie tuos spermiukus,aciukas uz malonia kompanija visom. Ryt po darbo vel susitiksim.
Saldaus myliuko ir…
saldaus miegelio
Colliukke parašė:
na ka mergaites, jungiu ir as jau pc, ryt matuosiu toliau bkt tikiuosi ji tik kils...![]()
iki rytojaus
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai