evra parašė:
Man cia toks klausimas iskilo. PKS yra igimtas ar issivysto?![]()
![]()
Tiksli priežastis nėra aiški, bet manoma, jog gali būti susiję su insulino kiekio pokyčiais, uždegiminiais procesais organizme bei neatmetamas paveldimumas.
evra parašė:
Man cia toks klausimas iskilo. PKS yra igimtas ar issivysto?![]()
![]()
Tiksli priežastis nėra aiški, bet manoma, jog gali būti susiję su insulino kiekio pokyčiais, uždegiminiais procesais organizme bei neatmetamas paveldimumas.
viksy0311 parašė:
Sveikutės. Man iškilo toks klausimas: kiek dienų po implantacijos nt turėtų rodyt?![]()
skaiciau, kad po 3 dienu nuo implantacijos
monicaaa parašė:
O pagimdet pagal mm nustatyta data?
Mano ciklas pastaruosius 5 menesius buvo 31-32d.![]()
Terminas buvo gruodzio 28d, gime 22d
Morkele parašė:
O tai ryt jei eisit pas endokrinologa, tai gal visus hormonus ir suziures ir apkalbesit viska? Tik nesu tikra, ar lytiniai hormonai - LH, FSH, E2 - cia endokrinolog…
konsultavausi su savo endokrinologe
del prl ir dheas gersiu bromocriptina, o del kiausidziu hormonu keliausiu pas giniu
dukruzei bus streso, nes bus ate ate papuliams
skarlet parašė:
konsultavausi su savo endokrinologedel prl ir dheas gersiu bromocriptina, o del kiausidziu hormonu keliausiu pas giniu
![]()
O pala jus ejot pas gine moteri Motinoj ir vaikas, ar jau pakeitet i Zeba?
O kas tas dheas isvis jei trumpai? As saviski po truputuka truputuka jau beveik atpratinau, liko vienas kartas paroje nakti is vienos puses, kitas papulis jau uzrauktas su visam
Tai tuoj bernuzelis eis i darza, tai gal ir ta paskutini kazkaip numuilinsiu palengva nemaciom
piti parašė:
O pirma planavote?as kaip juokiuos mes tik pakalbejom apie vaikus ir uzkibo. Tad pusiau planuotas isejo ?o laimes kiek buvo...
Planavome, ir netgi jau per ta viena myliuka galvojau kad pastosiu ? o dabar net galva svaigsta nuo to galvojimo ?
Ajurveda parašė:
As 28. Planavom 2 metus su pertraukom, kadangi vis atsirasdavo kazkokiu sveikatos problemu ir daktare neleisdavo planuot.. o kai gavom leidima vis nepavykdavo. Laba…
Mes tik si menesi pradejom nesisaugoti. Bet man tokios mintys , kad nebus taip lengva ?
Morkele parašė:
O pala jus ejot pas gine moteri Motinoj ir vaikas, ar jau pakeitet i Zeba?O kas tas dheas isvis jei trumpai? As saviski po truputuka truputuka jau beveik atprat…
dheas - antinksciu vyriskas hormonas. daugiau nieko apie ji nezinau. bromas ji gali numusti kartu su prl. as ejau i motinair vaikas, nes nenorejau eit i savo klinika gripo epidemijos metu. dabar jau grizau i savo klinika, tai vel eisiu pas Kilda... kol turesiu kantrybes ten su jais
faina, kad jums pavyksta neskausmingai atimt papuli
man vis pritrukdavo ryzto, pagailedavau dukrytes, o dabar teks staigiai ir skausmingai atplest
MLSMLS parašė:
Mes tik si menesi pradejom nesisaugoti. Bet man tokios mintys , kad nebus taip lengva ?
Labai didele itaka daro psichologiniai dalykai..
bet gal busit tie laimingieji, kuriems pasiseks labai greitai
to ir linkiu
O as su nekantrumu laukiu kito vizito ir labai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai
Sveikos. Man 25m. Su manim visai neaišku, nes po gimdymo labai nereguliarus ciklas. Paskutinį kartą sirgau 6 vasario. Tai dabar 7sav turėtų būt, bet šian buvau pas ginę, tai dar nieko nematė, o hcg apie 150. Tai kokios 2-3sav. Tai gautūsi plius minus gruodžio 13d terminas
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai