Abigaile parašė:
Sveikos, siandien 3dpo pagal Flolabai daug laukt iki testu 😂🙈
Man irgi šiandien 3dpo🥰😀 kada planuoji bandyti testus ir kantrybę?🙃
Mano vyro spalio 11 gimtadienis tai būtų geriausia dovana 🎁🥰 jei rasime || 😍
Abigaile parašė:
Sveikos, siandien 3dpo pagal Flolabai daug laukt iki testu 😂🙈
Maniosime parašė:
Nežinau 😄 9dpo vakarop easy@home per 5min kažkas matėsi bet išdžiūvusiame lyg ir ne, šiandien lygiai tas pats, per 5min pasirodo ir nežinau ar bematau, pirmą kartą …
O kiek šiandien dpo?
Giedrė. parašė:
Jums turi normalios mėnesinės prasidėti, jeigu nėštumas nutrūko.tikrai ne tepliojimas, nebent jums visad vietoj mm tepliojimai.
Uzvakar tepliojo tada velai vakare pasirode sviezias kraujas ir kresuliukas toks nemazas ir viskas sitas kelias dienas teplioja ir bent jau siandien tas tepliojimas jau i pabaiga. Kiek domejausi tai gimdoje nera ten kam tiek daug valytis todel normalios menesines gali ir neprasideti o tas kresuliukas su svieziu krauju skaitosi kaip menesines/issivalymas. Na gal cia klaidinga informacija nes nelabai sitoje vietoje yra daug informacijos kokios tos menesines turi prasidet🤷♀️ akar skambinau i akuserijos skyriu tai sake cia ne nestumas o menesines nes testas nera irodymas, kad nestumas buvo tai cia tiesiog menesiniu pradzia ar kazkas tokio
Saimon123 parašė:
Kaip suprantu tai saugu planuoti iskart po biocheminio, nes pagal pojucius tai labai viskas lengvai patepliojo tada pasirode kresuliukas ir dabar toliau teplioja, t…
Linksiu sekančio greito ir sėkmingo nėštumo❤️
Tikiu,kad vistiek kažkada pasiseks mums🫣❣️
Giedrė. parašė:
O kiek šiandien dpo?![]()
Šiandien 10dpo
Va 9dpo vakar kaip atrodė testas per 5-10min, išdžiūvęs tai ten vos mikro mikro matosi GAL kažkas, 10dpo tas pats, nenoriu prisisvaigt, nes nežinau kaip šitie testai rodo džiūnant 😄

mažė8 parašė:
Linksiu sekančio greito ir sėkmingo nėštumo❤️
Tikiu,kad vistiek kažkada pasiseks mums🫣❣️
Duok Dieve kiekvienai is musu tu sekmingu dvieju bruksniuku! 🤞❤️
Maniosime parašė:
Šiandien 10dpo
Va 9dpo vakar kaip atrodė testas per 5-10min, išdžiūvęs tai ten vos mikro mikro ma…
Aš matau šešėliuką!
Man easy@home 10dpo ryte panašiai rodė, kažkas labai labai neaiškaus, bet tos pačios dienos vakare jau buvo labai aiški antra juostelė. Būtinai bandykit šiandien vakare, ilgiau palaikius šlapimą, aš gal 6 val laikiau😄
Jie šiaip šešėlių nemėto kiek skaičiau, man metė 10dpo ryte ir vakare jau buvo aiški juostelė
Maniosime parašė:
Šiandien 10dpo
Va 9dpo vakar kaip atrodė testas per 5-10min, išdžiūvęs tai ten vos mikro mikro ma…
Visai viltingai tas testukas atrodo ☺️🤞
mazojiass parašė:
O jums buvo vienas ektopinis? Nes man buvo vienas vienam, kitas kitam kuri išėmė
Vienas ektopinis, tada pastojau jau sėkmingai, bet persileidau
Smurfetta3 parašė:
Oo geras malonu!
Manau gadinsiu kokia 13-14 spalio, mm 16 turi buti, kantrybes nebus jauciu laukt 😂🙈
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai