savi parašė:
Sito nebwseku čia hcg. Panasu išlipsiu is sitos grupeles 👀
Tylus Sveikinimai ☺️❤️ paskleiskite mums cia visoms baby sparkles ✨
savi parašė:
Sito nebwseku čia hcg. Panasu išlipsiu is sitos grupeles 👀
Tylus Sveikinimai ☺️❤️ paskleiskite mums cia visoms baby sparkles ✨
RauDonoji parašė:
Mano nuomone jei šlapime yra hcg juostelė nusidažys taip kaip turi būt ,visa, atitinkamu ryškumu, o ne plonumu
Mano 11dpo first response teste buvo tokia plona linija. 12dpo dariausi hcg, tai buvo 38.
Kaia parašė:
Mano 11dpo first response teste buvo tokia plona linija. 12dpo dariausi hcg, tai buvo 38.
Man praeita nėštumą first response irgi mete plona labai pilka bet po 2 dienu jau turejau ruzava.
O su clear blue dar pakartosi po paros paziureti , bandau gaudyt nes kai tik pamatysiu // reikia vaistus durtis nes turiu AFS .
Kaia parašė:
Bet čia gan aiškiai matos.
Esu skaičius kad tie clear blue su tokiom juostelėm dažnai gali klaidingi būt jei dar plonos.
Man irgi atrodo kad ten ta juostele ne tokia kokia turetu būt. Ir jei sake dare digital ir rode not pregnant. Na aisku dar žiurint koks jeigu 6 dienos anksciau manau butu parode jau jei butu buve
Kaia parašė:
Linija tokio pat plonumo kaip ir kontrolinė🤷♀️ tokia ir turi būt
Rožynė parašė:
As ta zinau esu ju padarysiu per 5 nestumus virs 1000 tikrai 🤣
Bet bet kokia linija 3-5 min tarpe nera isdziuvimas .
Virš 1000 testų! Nieko sau
man net įsivaizduot sunku
matyt visos turim kažkokių įdomybių, vienos pasilieka išdžiuvusius psžiūrėt, kitos gadina begalę testų
Aš jūsų teste matau. Linkiu kad pasitvirtintų
Juostelė tikrai atrodo plonoka, o ir nepasitvirtinusių vaiduoklių mes čia matėm labai daug, todėl ir žiūrim atsargiai
FoxLady parašė:
Man vakar diena buvo kresuliukas, o siandien ryte testas kazko anei vaiduokliuko nemeta, kaip cia yr![]()
7-8 dpo.
Dar laaabai anksti
gal dar išlys
17 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai