Saulėsbučkis parašė:
Sveikutes,sveikinu sulaukusios // brūkšneliųir kitoms linkiu greitai uzkibtu,na as ir laukiu savo isvajoto // brūkšnelių.Nors man dabar 23cd jau 11 dpo visti…
Na jusu ir kantrybė😃
Saulėsbučkis parašė:
Sveikutes,sveikinu sulaukusios // brūkšneliųir kitoms linkiu greitai uzkibtu,na as ir laukiu savo isvajoto // brūkšnelių.Nors man dabar 23cd jau 11 dpo visti…
Na jusu ir kantrybė😃
Sandra988888 parašė:
Na jusu ir kantrybė😃
Na taip kantrybes turiu galvoju gal antradieni pasidarysiu nt
Giedrė. parašė:
Na niekada negali žinoti.. kartais gi ir vieno karto užtenka, o kartais ir visą vaisingą langą kasdien ir nepavyksta.. aš irgi svarstau, jeigu vakar leidom laiką ka…
As labiau is tos puses ar tikrai ivyko ov, jei ivyko ar pilnaverte, nes kazkaip man to ryskumo pritruko ov testuke 🤔 na matysim po 10 dienu 🫣 bet reiks ir ov testukais dar pasekti, ar nebus antros bangos
Sakyciau daryti pagal nora 😁🥰 nors niekur nepatvirtinti faktai sako, kad geriau kasdien, jei nori mergaites 😄
pupsika parašė:
Vėluojant parode tik tokį neryškų? 😮 O dar kitos pergyvena, kad būna neryškūs mm dieną, nors kur kas geriau matosi nei čia.
Taip, aišku kitą dieną jis jau buvo aiškiai matomas
bet tikrai nereik pergyvent kad iškart nebūna ryškus. Geriausia eit darytis kraujo tyrimus, tas 100% parodo kaip viskas auga, aš po tokių testų iškart kraują ėjau priduoti ir tada kas 2 dienas žiūrėjau, ir jau mačiau kad viskas gerai tada tik rašiausi pas ginę apžiūrai, o tada jau ir patvirtino nėštumą. Testai gali būt ir melagiai
BusKaipBus11 parašė:
As labiau is tos puses ar tikrai ivyko ov, jei ivyko ar pilnaverte, nes kazkaip man to ryskumo pritruko ov testuke 🤔 na matysim po 10 dienu 🫣 bet reiks ir ov testuk…
Aš irgi visad bijau, kai nepamatau akicaizdaus piko. Atrodo palieka vietos abejonėms, kad gal čia tik šuolis buvo ir gal dar tik bus.. tad tikrai suprantu jus.. aš kai pradeda va taip ryškėt gadinu labai dažnai, nes bijau praleist..
Na jo, manau bandysim ir šiandien
gal kibs kas nors
Sveikos, kaip smagu uz visas, kurios pagaliau sulauke dvieju bruksniuku🥰. Mano mm dar vis nera, jau veluoja 2 dienas, krutine beprotiskai skauda, pilvo apacia kartais pamaudena. Tai net nezinau ar cia tiketis dar kazko ar vel teks nusivilti si cikla. Penktadieni buvo neigiamas nt😬
Saulyte99 parašė:
Sveikos, kaip smagu uz visas, kurios pagaliau sulauke dvieju bruksniuku🥰. Mano mm dar vis nera, jau veluoja 2 dienas, krutine beprotiskai skauda, pilvo apacia karta…
Kada vel planuojat testuka gadinti?😊
Saulyte99 parašė:
Sveikos, kaip smagu uz visas, kurios pagaliau sulauke dvieju bruksniuku🥰. Mano mm dar vis nera, jau veluoja 2 dienas, krutine beprotiskai skauda, pilvo apacia karta…
Linkiu kad uzkibtu ,tai reikia dar karta nt gadinti
Sandra988888 parašė:
Kada vel planuojat testuka gadinti?😊
Galbut ryt ryte, labai knieti🤭
Saulyte99 parašė:
Galbut ryt ryte, labai knieti🤭
Man ir paciai knieti ir pasidaryt bet dar palauksiu
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai