Nainaa parašė:
Šie testai ilgai ryškėja. Jei įdomu sekti testais nusipirkite kitokius. Savo ramybėj galite sekti ir su HCG. Įkeliu palyginimui darytus testus vienu kartu,tai teste…
O kiek dienų po ovuliacijos jie daryti?
Nainaa parašė:
Šie testai ilgai ryškėja. Jei įdomu sekti testais nusipirkite kitokius. Savo ramybėj galite sekti ir su HCG. Įkeliu palyginimui darytus testus vienu kartu,tai teste…
O kiek dienų po ovuliacijos jie daryti?
Jura454 parašė:
čia jau viskasar gali būti kad į tarpą brokuotas testas, jaučiu neištversiu šiandien kraujo tyrimą pasidarysiu
Pritariu dėl testeros testu. Sunkiai ryškėja. Buvau ir aš išsigandusi, kad neryškėja kaip turėtų. Nusipirkau kitą testa, ir jis žymiai ryškesnis nei testeros buvo.

Saulėtekis parašė:
Merginos jei žirniukas bėga ar testai blanksta ir maždaug kada blanksta ?
Nebūtinai. Jeigu biocheminis, taip blaksta. Mano atveju net nepasiekė dviejų vienodo ryškumo juostelių. Su nesivystančiu ir hcg gali kilti toliau. Testai blaksta tik tada, kai nebėra nėštumo.
Sweet chili parašė:
Nebūtinai. Jeigu biocheminis, taip blaksta. Mano atveju net nepasiekė dviejų vienodo ryškumo juostelių. Su nesivystančiu ir hcg gali kilti toliau. Testai blaksta ti…
Ačiū už atsakyma..tai nebus kaip nurimti teks nežinioje būt..
Saulėtekis parašė:
Ačiū už atsakyma..tai nebus kaip nurimti teks nežinioje būt..
Dėlko jūs nerimaujate? Jeigu kažkas neramina, eikite pas gydytojus, jūsų nėštumą jau echo parodys.
Sweet chili parašė:
Dėlko jūs nerimaujate? Jeigu kažkas neramina, eikite pas gydytojus, jūsų nėštumą jau echo parodys.
Buvau jau du kartus, 20d.nieko nematė.
Vakar 23d pradėjau kraujuoti po truputį iš kur kraujavimas nematė, bet lyg matė formuojantis pūslyte(bet jei ji nepatiko per maza pagal mm) išrašė kraujo tyrimus, zvakutes į makštį ir pirmadienį pas antro lygio ginekologe.
Šviežio kraujo vis dar yra pateplioja. Tas laukimas tiesiog žudo.
Saulėtekis parašė:
Buvau jau du kartus, 20d.nieko nematė.
Vakar 23d pradėjau kraujuoti po truputį iš kur kraujavimas nematė, bet lyg matė fo…
Suprantu jūsų nerimą. Pačiai teko tai pereiti, tik be kraujavimo.
Jums vaginaline echoskopija atliko?
Sweet chili parašė:
Suprantu jūsų nerimą. Pačiai teko tai pereiti, tik be kraujavimo.
Jums vaginaline echoskopija atliko?
Taip, tiek 20d. Tiek vakar.
Po jo pradėjo kraujuoti daugiau.
Matė kairėje kiaušidėja cista(geltonkūnį).
Kaip jums buvo sunku, aš einu iš proto dar tiek ilgai laukti kol kas nors bus aiškiau.
Kaip ant adatų.
Jei galima paklausiu kaip baigėsi jūsų istorija?
Beja man kovo 11d.testas buvo teigemas ir jau sakyčiau ryškus vaiduoklis. O kovo 21d dar ryškesnis.
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai