Happy_days parašė:
Kaip testukai dar daretes?
Dariau ir nieko ,tai bus kaip praeitą ko gero ,bandė kibt bet neužsikabino 🤷🏻♀️
Belieka sulaukt mm ir bandyt kita ciklą💪🏽🤞🏼
Happy_days parašė:
Kaip testukai dar daretes?
Belieka sulaukt mm ir bandyt kita ciklą💪🏽🤞🏼
Dantewhooo parašė:
Sveikos merginos 💐 Aš ramiai esu 4ciklo dienoje. Vis įlendu paskaityt, kaip jums sekasi. Labai džiaugiuos kam jau rodo vaiduokliukus. Visom kitom kuriom dar nedaug …
As irgi prijauciu, 6 CD. Taip pat skaitau ir dziaugiuosi vaiduokliais bei laikau kumscius uz laukiancias❤️🤞
Nayeli parašė:
Man siandien ryte rausvos ir tasios isskyros pasirode galvojau pramus jau link vakaro, bet vienu kartu pasirode ir daugiau visa diena nebuvo, tai nezinau nu implantaciniui kraujavimui tikrai jau per velu. Tai ryt arba poryt mm bus, tada vadinas ir ovuliacija ivyko keleta duenu veliau nei prorgramele rode 🫣
Saule2828 parašė:
Arba po darbo, juk lh pikas buna vakare🙈 labai tikiu jusu nestumu!
Ačiū🧡
LadyBubu parašė:
Čia kaip mažavertei sakyčiau geri atsakymai ,ne?
Na mano ginekologe sake jei yra bent 25-30nmol/l, tai jau gerai. Pas mane si cikla buvo virs 100. Nmol/l, bet va vistiek nepavyko pastot. Tai manau ner blogai tikraaai! 👌
Happy_days parašė:
Man siandien ryte rausvos ir tasios isskyros pasirode galvojau pramus jau link vakaro, bet vienu kartu pasirode ir daugiau visa diena nebuvo, tai nezinau nu implant…
Man šnd buvo rausvų išskyrų ryte ,paskui dingo .Dienos eigoje buvo rusvų ir labai galva nemaloniai skaudą🤦🏻♀️Sudurniavęs ciklas tai neaišku kada tos mm turėtų ateit ,pagal 1 programėlę šnd ,pagal kitą penktadienį.Žodžiu belieka laukt .
O ov man ankščiau įvyko nei rodė ,ką nori ta daro mano organizmas nepranešdamas nieko 😁😁
Nayeli parašė:
Man šnd buvo rausvų išskyrų ryte ,paskui dingo .Dienos eigoje buvo rusvų ir labai galva nemaloniau skaudą🤦🏻♀️Sudurniaves ciklas tai neaišku kada tom mm turėtų atei…
Ziuriu pas mus organizmas vienodai eina🤣🫣
Happy_days parašė:
Ziuriu pas mus organizmas vienodai eina🤣🫣
Keletas čia mūsų tokių su sudurniavusiais organizmais ir ciklais 😁
Nayeli parašė:
Keletas čia mūsų tokių su sudurniavusiais organizmais ir ciklais 😁
Prisipirkau ov testu bandysiu gaudyti savo ovuliacija jais, nes itariu sykart nepataikem
Saule2828 parašė:
Arba po darbo, juk lh pikas buna vakare🙈 labai tikiu jusu nestumu!
Sveikos, man 11-12DPO. Nestumo testus dariausi penktad- sestadieni. Neigiami.
Va kaip Jus saket kitai mergaitei ir as dbr pasidariau OV testa, tai va..

Panos nesuprantu, krutine skauda visa savaite taip,kad prisiliesti negaliu. Jegu niekam neturiu.. O baisiausia, kad pilvo apacia kasdien paskaudena..nuo pat tos dienos kai vyko ovuliacija.Ir kasdien toks jausmas,kad susirgsiu🥹
Nu nemanau,kad įmanoma įsigalvot tokius jausmus..
Bandysiu dar palaukt ir po poros dienų kartosiu NT
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai