Maniosime parašė:
Manau nėra būtina, bet įdomu net man kaip nublanks pas jus 😬 nes pvz pas mane vieną ciklą nublanko kitą rytą, o praėjusį man atrodo tai 2 dienas laikėsi ryškūs vos …
Jo, pasidarysiu įdomumo dėlei 😀
Maniosime parašė:
Manau nėra būtina, bet įdomu net man kaip nublanks pas jus 😬 nes pvz pas mane vieną ciklą nublanko kitą rytą, o praėjusį man atrodo tai 2 dienas laikėsi ryškūs vos …
Jo, pasidarysiu įdomumo dėlei 😀
P@ndulė parašė:
Kada ov testas rodys kazka,as po persileidimo,ar po pirmu mm darytis tik ji?🙄
Persileidimas didžiulis išbandymas tiek fiziškai tiek psichologiškai. Duokit sau laiko. Pirmos mėnesinės bus ženklas,kad organizmas gyžta į savo vėžes. Nors būna,kad kitos iškart pastoja.
coliuke21 parašė:
Maniskis kaip sakau,kaip moterys "ai snd galva skauda". Retai pas mus seksas siaip aplamai. As daugiau noreciau. Klausiau,gal kas su manim negerai,tai atsake,kad ne…
Pas mus šeimoje kiek anksčiau buvo atvirkščiai - santykių man visai nereikėjo, vyrą išgąsdinau, jis pas save pradėjo ieškoti problemų, bet pas jį tikrai tokių nebuvo! Myliu ir mylėjau visa širdimi, bet užplaukia manau pas tam tikrus žmones periodas, kai tiesiog lyt. Santykių nereikia. Žinoma, tam yra skirtingų priežasčių - stresas, darbe tam tikros problemos ar apskritai daug darbų. Tai vietoje to, kad save kaltintumėte, ir jei vyras nepasako priežasties, ta priežastis vis tiek yra ir be žodžių jums pavyktų ją atrasti, stebint aplinką?
P@ndulė parašė:
Kada ov testas rodys kazka,as po persileidimo,ar po pirmu mm darytis tik ji?🙄
Man ne po persileidimo, o po abrazijos praejus 18 dienų buvo ovuliacijos simptomai, tempė kiaušidę, skaudėjo kirkšnį, turėjau vieną ovuliacijos testą, pasidariau ir buvo ryškus teigiamas. Tai va maždaug tada ir buvo ov.
Prisiminiau tokią istoriją, kad mano pažįstama nelabai su savo vyru šiaip sutarė, bet labai norėjo vaiko, jie tikrai retai santykiavo, bet poto greit pastojo, kaip paklausiau kaip, sako norėjau vaiko ir užlipau, tik dabar suvokiu, kad turbūt darė ov testus ir ėjo ant vyro tada, kada buvo tinkama, taip, kad pastoti iš pirmo karto labai daug šansų, jai tuo metu buvo 40m
Prisimenu, kad ir man panašiai yra buvę. Prieš kažkur 10 metų buvo visai netyčia nesaugus seksas. Ir tada išgėriau ekstrinę kontracepcijos tabletę. Užkibo, pastojau, ir persileidau. Man tada net 20 metų nebuvo, buvau svetimoje šalyje. Skaudu prisiminti. Tikiuosi neprisidirbau su tomis tabletėmis. Tokia jauna ir kvaila buvau. Ne kartą gėriau jas. Graužiu dabar save už tai, galėčiau atsukčiau laiką atgal ir negerčiau.
pink witch parašė:
Prisimenu, kad ir man panašiai yra buvę. Prieš kažkur 10 metų buvo visai netyčia nesaugus seksas. Ir tada išgėriau ekstrinę kontracepcijos tabletę. Užkibo, pastojau…
Negriaužkite savęs 🤍