mazulia parašė:
Emilis![]()
kadangi gime dukryte, tai Emilebet jei butu buves berniukas, tai tik Emilis :w…
Tai ir duokit berniukui varda Emilis, bus labai grazu, kai sesute ir broliukas su vienodais vardais ;)
Populiariausi 2012 metų vaikų vardai Lietuvoje. Naujausi duomenys. Vardų topai, statistika bei vardų reikšmės. Skaityti
visą straipsnįmazulia parašė:
Emilis![]()
kadangi gime dukryte, tai Emilebet jei butu buves berniukas, tai tik Emilis :w…
Tai ir duokit berniukui varda Emilis, bus labai grazu, kai sesute ir broliukas su vienodais vardais ;)
giedriki parašė:
o man nelabai skamba tuo paciu vardu brolis ir seseEmilis ir Emile, as savo vaikuciams taip nedarysiu. vistiek kiekvienas bus kaip asmenybe. Vainius - tikrai la…
ačiū
Na, daug kam šis vardas negirdėtas, nėra populiarus ir dažnai sutinkamas
ir šio vardo reikšmė yra stipri
giedriki parašė:
o man nelabai skamba tuo paciu vardu brolis ir seseEmilis ir Emile, as savo vaikuciams taip nedarysiu. vistiek kiekvienas bus kaip asmenybe. Vainius - tikrai la…
tai va ir as nenoriu deti tokiu paciu vardu abiems...ir net nelabai noriu, kad is tos pacios raides vardai prasidetu, bijau, kad veliau nesipainiotu.
mazulia parašė:
tai va ir as nenoriu deti tokiu paciu vardu abiems...ir net nelabai noriu, kad is tos pacios raides vardai prasidetu, bijau, kad veliau nesipainiotu.
kai gims tada ir pamatysit koks tinka vardas,siaip turekit pasigalvoje koki duotumet bet kaip sako vaikas gimsta ir pats atsinesa sau varda
brolis su zmona buvo sugalvoje koki varda duos,bet kai gime pamate ir sako ne,jam sis vardas netinka prie veido ir eksprontu dave kita
vingra parašė:
kai gims tada ir pamatysit koks tinka vardas,siaip turekit pasigalvoje koki duotumet bet kaip sako vaikas gimsta ir pats atsinesa sau vardabrolis su zmona buvo…
esu ir as girdejusi, kad daug kam taip buna
taigi darausi saraseli galimu vardeliu, o kai gims, tada ziuresim, kuris labiausiai tinka
nors gali buti, kad ir mes sugalvosime eksprontu
t.y. to vardelio gal sarase ne nebus
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai