Vėjūnė39 parašė:
Pirmiausia pasidarykite tyrimus. Turėjo pasakyti kelintą ciklo dieną reikia daryti. Tada 19-21 ciklo dieną turėtų būti pabraižymas. Prasidėjus ciklui po pabraižymo…
Ačiū! db aisku kad pirma pabraizymas paskui vaistų paskyrimas ;)
Vėjūnė39 parašė:
Pirmiausia pasidarykite tyrimus. Turėjo pasakyti kelintą ciklo dieną reikia daryti. Tada 19-21 ciklo dieną turėtų būti pabraižymas. Prasidėjus ciklui po pabraižymo…
willmike parašė:
Taip, kai ateisite pabraižymui jau bus ir tyrimų rezultatai. Pirma pabraižymas, o vėliau stimuliacija. Linkiu sėkmės🙂
Stefanovichrenata parašė:
Sveiki. Kas galite plačiau papasakoti apie folikulu punkcija? Uzmigdo su vaistais i veną ar su kauke? Kiek laiko viskas užtrunka? Penktadieni laukia ši procedūra 🥺🥺…
Su kauke, trunka apie pusvalandi, po atsigavimo dar sulasina laseline ir einat namo 😉
Marry parašė:
Su kauke, trunka apie pusvalandi, po atsigavimo dar sulasina laseline ir einat namo 😉
Gal kažką reik imt su sawim i operacinę? Tapkutes, chalata?
Sveiki. Kas galite plačiau papasakoti apie folikulu punkcija? Uzmigdo su vaistais i veną ar su kauke? Kiek laiko viskas užtrunka? Penktadieni laukia ši procedūra 🥺🥺…
Man leido vaistus į veną. Davė vienkartinį chalatą, šlepetes. Punkcija trunka apie 15-20 min, priklauso kiek folikulų yra. Po punkcijos apie pusvalandį leido atsibusti, tada pas gydytoją aptarimas.
Gal kažką reik imt su sawim i operacinę? Tapkutes, chalata?
Nereikia, viska duoda. Jei folikulu nedaug, operacija ir pooperacinis lengvesnis
Smilte1 parašė:
Laba diena, gal savaite niekaip nepavyksta prisiskambinti i vaisingumo centra . Gal žinote kodėl ? Ankstesnėse žinutėse rašėt kad vyksta dezinfekcija, ar dėl to gal…
Skambinkit , nepasiduokit, vakar aš prisiambinau😁 aš skambinu, kartais SMS parašau, atskambina
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai