Atene123 parašė:
Jo jo - man Jelena matydama mano ašaras - sako aš tau valerijono parašysiu vakare prieš miegą, bet, žiūriu, rekomendacijose ir tą pamiršo 😁
Dieve, nu bardakas 🥴
Atene123 parašė:
Jo jo - man Jelena matydama mano ašaras - sako aš tau valerijono parašysiu vakare prieš miegą, bet, žiūriu, rekomendacijose ir tą pamiršo 😁
Dieve, nu bardakas 🥴
Wagamama parašė:
Vakar Karpenko sako nežinau ką turkai daro, bet jie ten gauna geresnes ląsteles nei visur kitur. Gal kokią stebuklingą terpę paslapčia naudoja? Sakau nu nemanau, ji…
Kartais ir as taip pagalvoju, ka jie ten tokio stebuklingo turi 😃. Nes daug kam pavyksta per pirma/antra kelima po ilgiausiu metu nesekmiu kitur.
Ryto akimirka parašė:
O varge, kaip sudėtinga tai, kas gamtoje yra natūralu ir paprasta...Aš laukiu vizito pas Fodiną, bet perskaičius kiek visko moterys čia vartoja, tiriasi, leidžiasi.…
Jo, bet zinokit gimdydavo 18-20 metu. Plius dar anksciau sakydavo, kad nescia moteris puse kojos gra*e... nes labai daug mirciu budavo. Dabar jau tikrai taip nebesako :). Niekada istorijoje nebuvo tokio gausaus vyresniu moteru pastojimo ir sekmingo isnesiojimo atveju kaip dabar. Is as be galo del to dziaugiuosi ir esu dekinga medicinai!
Paciai 40 ant nosies ir jei darysim dar fet jauciuosi saugi ir kad tikrai turiu sansu sekmei. Nzn ar as buciau turejus daug sansu analogiskoj situacijoj pries simta metu
Donciuta parašė:
Didelė šalis, didelės pačios valstybės investicijos į mediciną, automatiškai - daugiau patirties, geriausi embrionologai, geriausia įranga.
Plius icsi, picsi naudojama visiems be isimties.
Sveikos, rašiau ieškodama gal kas esate susidūrę su situacija, kai šalia gimdos kaupiasi skystis? Turėjau 2 nesėkmingus FET pas Fodina.Po antro nepavykusio ji pradėjo gilintis į šalia gimdos besikaupiantį skystį. Nustatyta endometriozė.4 mėn geriau Visionette tikintis, kad tą skystį suvaldys - deja. Fodinos pavedimu Žiobakas darė laporoskopiją, bet nieko, apart endometriozės nerado (sakė lengva forma tos endometriozės). Fodina dabar vėl nori kad Žiobakas darytų laporaskopiną, tikintis kažką rasti. Arba nustatyti, iš kur tas skystis (sakė, jei pasitvirtintų kad iš kiaušintako - siūlo šalinti). Gal kažkas esate su tokia situaciją susidūrusios? Arba girdėjusios. Neviltis visiška, nes 3 metai bandant ir nieko, o jau ir 43 ant nosies, kas tikrai nieko gero neprideda
Nerb parašė:
Sveikos, rašiau ieškodama gal kas esate susidūrę su situacija, kai šalia gimdos kaupiasi skystis? Turėjau 2 nesėkmingus FET pas Fodina.Po antro nepavykusio ji pradė…
Laba. Ar nėra, kad tas skystis atsiranda vidury ciklo, t.y. palei ovuliaciją? Man dažnai taip būna. Poto jis išsivaikšto. Sekančio ciklo vidury vėl gali atsirasti. Kai pirmą kartą prieš kokius 7 metus kažkokia poliklinikos ginė užmatė, truputį nugąsdino, nes pasiuntė darytis kiaušidžių vėžio žymenų
Aišku, nieko ten blogo nebuvo. Vėliau man lankantis pas vaisingumo spec., buvo pasiškinta, kad dėl Ov tas laisvas skystis (iš kiaušintakių lyg) "užmetamas" ir čia norma. Po IVF punkcijos yra buvę didesnis kiekis. Ir čia normalu.
Esu skaiciusi - kad kiausintakiai gali isleistj toksiska skysti, bet kiek tiesos, nezinau. Pas mane pacia abu pasalinti, tai delto nelabai ir sukau galva. O jus tyretes gimdos biopsija? As labai rimtai svarstau ar negalejo man koja pakisti gimdos uzdegimas, pries metus, kai dare biopsija, cd138 parejo teigiamas - 2vnt per kvadratini mm, bet jokiu bakteriju nerasta. Internete skaiciau, kad tai per mazas skaicius, kad patvirtinti uzdegima, bet man dabar tiesiog viskas i galva lenda, kas tik gali.
Fodina minėjo, kad gal skystis iškiaušintakių, ir sakė jei taip, teiks šalinti. Man tai nuskambėjo labai baisiai - organi šalinimas dėl kažko. Darė man gimdos biopsija 2024 metais, pakomendavo, kad rezultatai nėra labai blogi - CD56 positive 300 1mm, CD138 positive 1 1mm).
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai