Donciuta parašė:
Aš prieš kiekvieną fet nupirkdavau rubelį tokį kaip vilties simbolį - tai paskui buvo labai ypatinga tais rubeliais dukrą aprengti 😍 Pamenu vieną sijonuką nupirkau …
😍😍
Donciuta parašė:
Aš prieš kiekvieną fet nupirkdavau rubelį tokį kaip vilties simbolį - tai paskui buvo labai ypatinga tais rubeliais dukrą aprengti 😍 Pamenu vieną sijonuką nupirkau …
😍😍
Vasara93 parašė:
As irgi labai norejau paklausti lyties, pries ikelima, bet taip ir nepaklausiau. Net kai testa teigiama buvau pamacius, kirbejo parasyti, isduokit paslapti. Bet kai…
Va va, atsimeni kažkada tą patį tau ir rašiau - kai žinai lytį kažkodėl skaudžiau nepavykus..
Donciuta parašė:
Aš manau kad man gal fainiau buvo sužinoti kaip NIPT pasidarėm sėkmingo nėštumo metu, nes tas lyties žinojimas tikrai visokių nereikalingų papildomų emocijų gali du…
Iš dalies pritariu. Nors labai smalsu, kokia gi ta lytis, bet baisoka, kad per daug iliuzijų bus galvelėje susikurta apie būsimą sūnelį ar dukrytę, dar net nesulaukus teigiamo HCG. Ir neduok Dieve nepavyksta... Turbūt dar smarkiau kirstų per emocijas
Vasara93 parašė:
As irgi labai norejau paklausti lyties, pries ikelima, bet taip ir nepaklausiau. Net kai testa teigiama buvau pamacius, kirbejo parasyti, isduokit paslapti. Bet kai…
Mes buvom vardus išrinkę. Pirmą taip ir vadinam.o antras nepavykęs visada mano širdyje ir mintyse vardu vadinamas, kad ir nepavyko. Šitam paskutiniam dar nežinau vardo.
P.s. lyties rinktis griežtai nesutinka F. Klausiau kad jei pvz du išsitiriam pgta ar galėčiau lyti pasirinkt atsakymas buvo griežtas ne, nes prieštarauja įstatymam, o ir jų darbas yra kelti stipriausia ir geriausia embriona pagal eilę, o ne pagal lytį
Deina9 parašė:
Su sūnum pasakė dar apžiūrų metu, kai iki kėlimo pora mėn buvo like. Gyvai tiesiog. Dabar kai važiavom su nepavykusiu fet, pgta pasidarėm prieš pirma vizita tai ir …
Gal yra taip, kad kai jau paskutinis likęs, tada išvis laisvai gali pasakyti, nes ale nebėra iš ko rinktis šiaip ar taip. Bet turbūt net ir nuo pacientų priklauso, kaip kam... Kažkaip net nekėlėme to klausimo, tai niekas nieko.
StebuklingaŽaluma parašė:
Gal yra taip, kad kai jau paskutinis likęs, tada išvis laisvai gali pasakyti, nes ale nebėra iš ko rinktis šiaip ar taip. Bet turbūt net ir nuo pacientų priklauso, …
Pas mane 11 užšaldytų. 2 panaudoti. Nzn nuo ko priklauso. Gal kad žinojo jog turiu sūnų, bet kėliau ir kita berniuką, tai reiškia ir toliau man tai nesvarbu. Neįsivaizduoju.
Deina9 parašė:
Pas mane 11 užšaldytų. 2 panaudoti. Nzn nuo ko priklauso. Gal kad žinojo jog turiu sūnų, bet kėliau ir kita berniuką, tai reiškia ir toliau man tai nesvarbu. Neįsiv…
Aš iš konteksto buvau kažkaip neteisingai supratusi, kad paskutinysis čia Jūsų blastukas. Na tada tikrai įdomu, pagal ką čia atsirenka, kam sakyti, kam ne. Gal tikrai, individualiai, pagal klientus/pacientus, kuriems mato, kad nėra didelio skirtumo ir nepageidaus rinktis, tai tiems ir nusileidžia truputį
Deina9 parašė:
Mes buvom vardus išrinkę. Pirmą taip ir vadinam.o antras nepavykęs visada mano širdyje ir mintyse vardu vadinamas, kad ir nepavyko. Šitam paskutiniam dar nežinau va…
Na gal kai turi vieną nesėkmę, tai visai gažu tas įsivardinimas... Bet po keturių nesėkmingų FET kažin ar norėtųsi jausmo tarsi palaidojus keturis vaikus..
StebuklingaŽaluma parašė:
Aš iš konteksto buvau kažkaip neteisingai supratusi, kad paskutinysis čia Jūsų blastukas. Na tada tikrai įdomu, pagal ką čia atsirenka, kam sakyti, kam ne. Gal tikr…
Paskutinis bus mano bandymas. Nes neturiu nei sveikatos, nei jėgų toliau bandyt. O ir metai jau nemaži man. Deja likusiu embrionukų jau nebesaugosim (čia sunku emociškai)
Karolina12345 parašė:
Na gal kai turi vieną nesėkmę, tai visai gažu tas įsivardinimas... Bet po keturių nesėkmingų FET kažin ar norėtųsi jausmo tarsi palaidojus keturis vaikus..…
Kad ir kiek būtų, visi mano turėtų vardus. Man taip kaip tik geriau ir maloniau. Nesvarbu ar nesėkmingas fet ar persileidimas ar dar kas. Kiekvienam savo. Aš kalbu tik asmeniškai apie save.
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai