Karolina12345 parašė:
O! Dar turite embrionų kėlimui? Manęs vasarį laukia histeroskopija polipų šalinimui ir kovą gimdos PRP dėl tų žemų uNK. Mažai tuo PRP tikiu, bet darysiu..Crossm…
Pas mane man rodos irgi buvo žemi ir darė PRP 😊
Karolina12345 parašė:
O! Dar turite embrionų kėlimui? Manęs vasarį laukia histeroskopija polipų šalinimui ir kovą gimdos PRP dėl tų žemų uNK. Mažai tuo PRP tikiu, bet darysiu..Crossm…
Pas mane man rodos irgi buvo žemi ir darė PRP 😊
StebuklingaŽaluma parašė:
Kokie puikūs rezultatai! Kaip fainai, kad jau pats pirmasis PGTa ištyrimas atnešė teigiamą rezultatą. Mes tik iš trečio suradom tinkamą.
Bet nuo ko tai priklauso? Juk pirma tiria geriausius. Mano 3 iš eilės praėjo pgta...su pirmais net neabejojau, na kažkiek gal jau ties trečiu...ir 3 iš eilės berniukai. Pirmas auga jau, antras nepavyko trečias dar laukia
Deina9 parašė:
Bet nuo ko tai priklauso? Juk pirma tiria geriausius. Mano 3 iš eilės praėjo pgta...su pirmais net neabejojau, na kažkiek gal jau ties trečiu...ir 3 iš eilės berniu…
Realiai neturiu supratimo... Mūsų "gerieji" 5AB ir 5BA nepraėjo, su chromosominiais pakitimais. Jau atrodė, kad viskas veltui, nes gi buvo likę "prasčiokai".
Ir visgi praėjo 3BA ir 3BB. Turbūt esmė ir yra tame, kad tie skaičiai ir raidės absoliučiai nieko nereiškia, vos ne kažkoks embriologo vertinimas "iš akies".
F Jums pasako lytis? Jei žinočiau, kad tas 3BB blastukas dar ir mergaitiškos lyties, turbūt būtų dar didesnis ūpas pasiplanuoti procesą
Nors realiai, tinka man ir berniukai, dar bent 2 mielai norėčiau turėti...
StebuklingaŽaluma parašė:
Realiai neturiu supratimo... Mūsų "gerieji" 5AB ir 5BA nepraėjo, su chromosominiais pakitimais. Jau atrodė, kad viskas veltui, nes gi buvo likę "prasčiokai".
Su sūnum pasakė dar apžiūrų metu, kai iki kėlimo pora mėn buvo like. Gyvai tiesiog. Dabar kai važiavom su nepavykusiu fet, pgta pasidarėm prieš pirma vizita tai ir lytį paprašiau į voką parašyt ir įdėt. Tai ir mėnesis ar du iki kėlimo žinojau. O dabar Marinos ant bajerio paklausiau. Anksčiau sakydavo, kad neturi teisės atskleist, bet parašė emeilų. Tikrai nesitikėjau kad atsakys
tai visus 3 žinojau lyti gerokai iš anksto. Na labai tikėjausi kad jau iš trečio karto bus mergaitė. Bet... svarbiausia kad iš viso pavyktų ir kad gimtų sveikas.
As irgi labai norejau paklausti lyties, pries ikelima, bet taip ir nepaklausiau. Net kai testa teigiama buvau pamacius, kirbejo parasyti, isduokit paslapti. Bet kai musu teigiamas buvo pasirodes neilgam, tai dabar net dziaugiuosi, kad ir neklausiau. Ir taip skaudu, o jei dar buciau zinojus lyti, tai dar ir varda buciau isrinktus tikriausiai jau 🥹
Vasara93 parašė:
As irgi labai norejau paklausti lyties, pries ikelima, bet taip ir nepaklausiau. Net kai testa teigiama buvau pamacius, kirbejo parasyti, isduokit paslapti. Bet kai…
Mes vieną kartą pas F turėjom du blastukus, vienas praėjo pgta, o kitas ne. Paklausėm dar prieš fet F kabinete lyties ir pati F pasakė - tai jau keldami žinonom lytį.
Donciuta parašė:
Mes vieną kartą pas F turėjom du blastukus, vienas praėjo pgta, o kitas ne. Paklausėm dar prieš fet F kabinete lyties ir pati F pasakė - tai jau keldami žinonom lyt…
Tai as taip pat masciau paklausti pries keliant, nes mes tik viena praejusi pgta turejom, tai ir vistiek nebutu is ko rinktis, bet jei ir butu - nesirinkciau, bet nepaklausiau, poto kai teigiama pamaciau, taip pat norejau paklausti, bet nesiryzau. Nors dabar kai jauciuosi jau emociskai stabilesne, gal vistik pasiklausiu, bet velgi - gal persigalvosiu
Tos mintys kaip diena taip naujiena, nebuciau moteris 🤭😊
Vasara93 parašė:
Tai as taip pat masciau paklausti pries keliant, nes mes tik viena praejusi pgta turejom, tai ir vistiek nebutu is ko rinktis, bet jei ir butu - nesirinkciau, bet n…
Aš manau kad man gal fainiau buvo sužinoti kaip NIPT pasidarėm sėkmingo nėštumo metu, nes tas lyties žinojimas tikrai visokių nereikalingų papildomų emocijų gali duoti 😊
Donciuta parašė:
Aš manau kad man gal fainiau buvo sužinoti kaip NIPT pasidarėm sėkmingo nėštumo metu, nes tas lyties žinojimas tikrai visokių nereikalingų papildomų emocijų gali du…
Tai butent, o dar zinant save, buciau dar ir koki rubeli nusipirkus emocijoms uzpludus...
Vasara93 parašė:
Tai butent, o dar zinant save, buciau dar ir koki rubeli nusipirkus emocijoms uzpludus...
Aš prieš kiekvieną fet nupirkdavau rubelį tokį kaip vilties simbolį - tai paskui buvo labai ypatinga tais rubeliais dukrą aprengti 😍 Pamenu vieną sijonuką nupirkau dar Latvijoj kažkokios mugės metu, nes labai patiko ir galvojau kažkam padovanosiu. Gulėjo gulėjo jis ir galiausiai bus dukrai 😊 Tai va labai laukiu jau, kol galėsiu papuošti!
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai