- Pagrandukas - parašė:
tokias nesynes kaip babybjorn - mesti lauk...Tinkamoje nesyneje kudikio keliukai turi buti auksciau klubu ir jokiu budu nekaboti...
Aš apie gultuką
- Pagrandukas - parašė:
tokias nesynes kaip babybjorn - mesti lauk...Tinkamoje nesyneje kudikio keliukai turi buti auksciau klubu ir jokiu budu nekaboti...
Aš apie gultuką
Meddom@ parašė:
Aš apie gultuką![]()
Mes šiandien pirmą kartą dėjom į gultuką, patiko vaikui, gulėjo ramiai
mum 6dienos šiandien
Aušrinė. parašė:
Mes šiandien pirmą kartą dėjom į gultuką, patiko vaikui, gulėjo ramiaimum 6dienos šiandien
Aišku, reiks ryt išbandyt
LaVa parašė:
Mums lygiai ta pati situacija...seimos gydytoja tik Microlax klizmutes teparekomendavo...kliniku chirurgai sake i 4 diena klizmute irgi statyt jei mekakoja...as for…
Deja,mums nuo duphalac labai dideli pilvo raizymai ir spazmai buvo,tai nerokomenduoju jo... nors mes bandem 6,5 men,bet visai netiko....
po 4 dienu naudojimo 3 savaites vargom...galima vartot tik gydytojui paskirus. ,valgykit slyvas ir viskas susitvarkys maziukui.. jei matot kad kieteja valgykit maisto produktus kurie laisvina pilva
Primaitinimui prasidejus mums sios bedos atsirado ir dar nepraeina ir viskas isbandyta...
Siaa parašė:
Karts nuo karto jauciu krutinese virsuje mazus guzelius, kai patraukia pienuka jie isnyksta. Ar cia normalu? Bijau, kad nebutu veliau kas blogiau, kai ilgiau nepazi…
Ten pieno liaukos prisipildziusios, nespaudinekit be reikalo
ingava parašė:
Deja,mums nuo duphalac labai dideli pilvo raizymai ir spazmai buvo,tai nerokomenduoju jo... nors mes bandem 6,5 men,bet visai netiko....po 4 dienu naudojim…
Zinojau apie pilvo putima tai pirmiausia pati isbandziau-ohoho kaip bezdejau atsiprasant! Bet skausmo nebuvo tai nuspremdziau duoti kudikiui pabandyti- mums pasiteisino -issikakoja lengvai, issibezda daug bet neskausmingai, vaikui atrodo geriau nei kad laukdavau iki rekimo ir klizma statydavau...deja man visos skystinamosios priemones maistu nebepadeda-jos padejo kol kudikis naturaliai kakojo -o dabar tik MP bet jokio kakojimo ir liudna skaityt kad iki 10 paru nera ko jaudintis.... Jaudintis tikrai yra ko
P.s.jei rasot veiksminga priemone labai prasau pasidalinti, nes mes ir noretume kad ir pilvuko nepustu jei tai imanoma butu
Aušrinė. parašė:
Ar galima Ibuprom 200mg tabletę išgerti? Gimda traukiasi, iš lovos nepakylu šiandien nuo skausmo![]()
Galima iki 1200 mg/parą.
Kas vaiką migdydavot ant papulio, kaip išmokėt užmigti be papulio? Pasidalinkit kokie metodai yra perpratinti vaiką užmigti be papulio ir be čiulptuko (jo nenaudojam). Pienuko jai nebereikia, valgo pilnai maistelį. O ir tas papulis kai migdosi tai naudojamas, ne pienukui ištraukti, bet po burną volioti ir jei kažkiek pienuko patenka į skranduką, tai jau čia netikėtas bonusas
Jaučiasi ryškus skirtumas nuo to kai papulis buvo maisto šaltinis.
Tos, kurioms kyla mintis pamoralizuot, kad vaikui reikia leist pačiam pasirinkti, kad atsisakyt papulio, tai nesivarginkit
Man būtina išmokyti savo pupą užmigti be papulio, nes antrasis nėštumas su komplikacijom ir žindymas didina rizikas.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai