Boružėlytė parašė:
Tai gaunasi, kad be svorio daugiau kaip ir jokių stiprių įtarimų/požymių, jog trūksta pieno ar trūksta traukimo... juk jei netrauktų, tai krūtis netuštėtų. Aš vis t…
Aciu uz patarimus. Bandysim
Boružėlytė parašė:
Tai gaunasi, kad be svorio daugiau kaip ir jokių stiprių įtarimų/požymių, jog trūksta pieno ar trūksta traukimo... juk jei netrauktų, tai krūtis netuštėtų. Aš vis t…
Aciu uz patarimus. Bandysim
VytauteR parašė:
As irgi labai sudetingas menesines turedavau, paauglystej mana ketanova leisdavo nes niekas nepdedavo. Midwife sake, kad po gimdymo dazniausiai menesines palengveja…
Man po gimdymu vietoj 6-7d skausmingu mmm, dabar skauda tik pirmaja diena. Bet skausmas labai stiprus. Ir kraujavimas kur kad intensyvesnis nei kad buvo pries gimdymus
O iki gimdymu visos sake - pagimdysi ir praeis mmm skausmai
VytauteR parašė:
As irgi labai sudetingas menesines turedavau, paauglystej mana ketanova leisdavo nes niekas nepdedavo. Midwife sake, kad po gimdymo dazniausiai menesines palengveja…
Man pries pirma gimdyma skaudedavo, o po jo net nemausdavo per mm
Ziuresim kaip po antro bus kai prasides
As nesu vegetare, vaikas kartais mesos pavalgo, bet siaip gyvas mp. UzPraeita men hemoglobinas buvo 107, praeita 106,israse fiolio rugsti, gruodi 102, sestadieni bandem duoti thotema, gelezi, gere noriai, bet po 10min isveme, po poros valandu vel veme, tai daugiau net nebandziau. Tiesa, man nestumo metu buvo zemas hemoglobinas ir ta thotema israse, bet irgi negalejau gert nesvemiau nuo jo. Gydytoja ryt nori israsyti kazkokius lasiukus. Ar dar kazkaip butu galima pakelti vaikui hemoglobina? Nors beveik 10men, bet su primaitinimu sunkiai
.irisiukas. parašė:
As nesu vegetare, vaikas kartais mesos pavalgo, bet siaip gyvas mp. UzPraeita men hemoglobinas buvo 107, praeita 106,israse fiolio rugsti, gruodi 102, sestadieni ba…
o kaip tik norejau rasyti apie burokelius, spinarus ir brokolius. as pati hemohlobina labai neblogai susitvarkiusi butent su burokeliais - valgiau mazdaug kas antra diena ir bedu neturejau. kodel lasiuku nenorite?
yra dar leidziama gelezis, ji labai neblogai padeda...
Melit parašė:
as pati nevalgau raudonos mesos nuo studiju (kai tevai jau nebepriestaravo). mazakraujyste turejau praktiskai nuolat. bet dabar visai viskas gerai. esme tame, kad y…
Butent mesos valgymas ar nevalgymas neturi reiksmes. As esu visiskas mesaedis. Ypac nestumo metu be mesos as nepavalgau. Bet visa gyvenima turiu anemija. O nestumo metu geriu po 3 tabletrs gelezies kad bent va dabar iki 100 palaikyt hmg . Pirmuoju nestumu geriau po 4 kol vistiek gavau doze i vena.
Sveikos, dukrytei 5 su puse mėnesio. Iki šiol žindė gerai, svoris auga puikiai (gimė 3650, 5 mėn. buvo 7760 gr, ūgio užaugo nuo 50 iki 67 cm). Bėda ta, kad apie savaitę kaip nenoriai žindžia, paskutines kelias dienas - itin mažai. Pati kiek parodo noro valgyt prieš miegą, geriausiai valgo prieš naktinį miegą ir naktį (apie 3-4 kartus naktį). Tai gaunasi normalesnis pamaitinimas dieną - kas 4 val., kai iki šiol valgė ir kas valandą, ir kas dvi. Prie krūties dienos metu sukiojasi, muistosi, bando sėstis, siekti aplink esančių daiktų. Bandžiau maitinti miegamąjame, tai vis tiek kas nors patraukia jos dėmesį - antrkodės piešinys, atidarytos durys, langas ir t.t., arba žiūi į mane ir kalbina, juokiasi, pirštą čiulpia. Spyruokliavimas, nešiojimas, supimas, gartraukis nepadeda. Dygsta apačioje du dantys, be to atrado vartymosi džiaugsmą. Patarkit - kaip išlaikyti dėmesį prie krūties
miashka parašė:
Sveikos, dukrytei 5 su puse mėnesio. Iki šiol žindė gerai, svoris auga puikiai (gimė 3650, 5 mėn. buvo 7760 gr, ūgio užaugo nuo 50 iki 67 cm). Bėda ta, kad apie sav…
Cia sunkus reikalas, pas mus ir valgymas turedavo vykti toj pacioj vietoj, o neduok dieve subarskedavo kas kur ar tuo labiau i kambarį įeidavo. Valgymas trukdavo max 5 min .bet va vakare ir nakti pavalgydavo puikiai. Cia stebuklingo budo greiciausiai nera. Na gal kokie zindymo karoliai suveiktu.kad turetu ka ciupineti. Bent maniskiui niekas neveike. Nes jeigu kas į rankas tai ir į burna ?
.irisiukas. parašė:
As nesu vegetare, vaikas kartais mesos pavalgo, bet siaip gyvas mp. UzPraeita men hemoglobinas buvo 107, praeita 106,israse fiolio rugsti, gruodi 102, sestadieni ba…
Sveiki, bandykit technofer bambini, jie nedirgina skrandžio. Mano gėrė ne kasdien ir mažesnę dozę negu reikėjo, nes nuo didesnio kiekio bėrė, tai per tris mėnesius nuo 89 pakilo iki 110. Bet hemoglobinas normalizavosi kai pradėjo kasdien valgyt mėsą. Nuo kitų geležies preparatų vaikui labai skaudėjo pilvuką.
miashka parašė:
Sveikos, dukrytei 5 su puse mėnesio. Iki šiol žindė gerai, svoris auga puikiai (gimė 3650, 5 mėn. buvo 7760 gr, ūgio užaugo nuo 50 iki 67 cm). Bėda ta, kad apie sav…
Maitinkit prieš miegus, per miegus ir nesikamuokit per daug. Mano sūnus nuo dviejų mėnesių pats susireguliavo valgymą kas keturias valandas. Tai galvočiau, kad tokį laiko tarpą penkių su puse mėnesių kūdikis tikrai gali išbūti nevalgęs. Normalu, kad auga dėmesys aplinkai ir tas išstuma nuolatinį poreikį žįsti (ne tik pavalgyti, atsigerti, bet ir nusiraminti). O dar plius dantys. Tokiam amžiuj alkana linksma nebus. Jei pradės zirzti, pasiūlysit, bet šiaip nėra reikalo stengtis kas dvi valandas ar panašiai maitinti.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai