2018.04.26 21:16 (prieš 8 m.)
LaMona parašė:
Nesakykit, kad pientraukis yra patogiau, nei žindymas. Aš pati traukiau pieną trus mėnesius košėms ir pieno bankui. Labai užknusantis dalykas ir atimantis daug laik…
Oi tikrai nesakau, kad lengviau! Nieko nera lengvesnio nei tiesiog paduoti kruti ir skaityt sau knyga ramiai... As tik noriu, kad mama pagalvotu, ar tikrai ji mano, kad vaikas yra pavalges, ar jam tikrai uztenka pieno. As nenoriu ivaryti sreso ar baimiu, tik noriu pasufleruoti kaip galima pagausinti pienuka ir papildomai pamaitinti vaika, kad jai paciai butu ramiau. Tikrai nieko tam zindymui nenutiks, ji gali ir toliau zindyti kaip zindziusi, o nutrauktu pienuku pamaitinti 1-2 kartus dienoj. As pati taip daryciau, jei tik galeciau atsukti laika atgal.
Zinau, sitame forume visos labai arsiai kovoja uz zindyma, kovoja pries buteliukus ir soskes ir tai yra saunu, bet jei vaikas priaugo per beveik menesi 450 g ar kazka pan tai tikrai verta susirupinti, mano nuomone... Galima dar menesi palaukt ir paziuret, gal reikalai savaime susitvarkys, bet as asmeniskai tikrai nieko nelaukciau ir tarp zindymu nusitraukineciau.