avietuke parašė:
Tai smagumes jau tuoj turesim begti
![]()
kodel?
avietuke parašė:
Tai smagumes jau tuoj turesim begti
![]()
kodel?
vaiducis parašė:
Mamytes jus jau raset savo pupas ir zirniukus i darzeli? kokiu dokumentu reikia ir kada uzrasyti? kazkaip zalia jauciuosi![]()
as rytoj keliausiu i darza uzrasyt, reikia tik pazyma apie seimos sudeti pasiimt seniunijoj
kiek teko zinot, tai reikia issyk po gimimo uzasyt, nes laaabai mazai vietu darzeliuose-lopseliuose...o vaikuciu daug.dokumentu reikia:pazymos apie deklaruota gyvenamaja vieta (kaip suprantu mazyles), vaiko gimimo liudijimo ir pazymos apie seimos sudeti.
likiki parašė:
as rytoj keliausiu i darza uzrasyt, reikia tik pazyma apie seimos sudeti pasiimt seniunijoj![]()
kiek teko zinot, tai reikia issyk po gimimo uzasyt, nes laaabai mazai vietu darzeliuose-lopseliuose...o vaikuciu daug.dokumentu reikia:pazymos apie deklaruota gyvenamaja vieta (kaip suprantu mazyles), vaiko gimimo liudijimo ir pazymos apie seimos sudeti.
man reikejo vaiko gimimo liudijimo,mano paso ir pazymos apie vaiko deklaruota gyvenamaja vieta,o seimos sudeties nereikejo
crema_fina parašė:
kodel?
tai lankom masaziukus, nes turim klubo displazija.. tai va teks trumpam issikirti
o jus ne viena masaziuku nelankot?
crema_fina parašė:
man reikejo vaiko gimimo liudijimo,mano paso ir pazymos apie vaiko deklaruota gyvenamaja vieta,o seimos sudeties nereikejo
o jei gyveni ne ten kur deklaruotas tai kaip tada ?
mano maziukas deklaruotas vienam mieste, o mes visi trys gyvenam dar kitam
avietuke parašė:
o jei gyveni ne ten kur deklaruotas tai kaip tada ?mano maziukas deklaruotas vienam mieste, o mes visi trys gyvenam dar kitam
bijau pameluot,bet kiek zinau priima tik ten,kur deklaruota vaiko gyvenamoji vieta,tai yra tik tame mieste vaikas gali eit i darzeli,bet galbut ir klystu,cia gal paciam darzeli reiktu tartis
avietuke parašė:
tai lankom masaziukus, nes turim klubo displazija.. tai va teks trumpam issikirtio jus ne viena masaziuku nelankot?
Nandini berods lanko
crema_fina parašė:
bijau pameluot,bet kiek zinau priima tik ten,kur deklaruota vaiko gyvenamoji vieta,tai yra tik tame mieste vaikas gali eit i darzeli,bet galbut ir klystu,cia gal paciam darzeli reiktu tartis![]()
hmmm na reiks pasidomet, turetu manau but galimybe kazkokia, jei nuomojies busta kitam kitam mieste
avietuke parašė:
tai lankom masaziukus, nes turim klubo displazija.. tai va teks trumpam issikirtio jus ne viena masaziuku nelankot?
mum gydytoja paskyre vaiku raidos centre masaziukus sake ten nemokamai su siuntimu ir maziukei geriau bus, vis pramoga
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai