o man tai ivairiai buna. Kartais atrodo, kad nieko nebijau. Tik, kad greiciau sav Arnuka ant ranku laikyti. Kartais baisu. Bet, gal daugiau baisu ta nezinomybe, kaip bus.
Bet tokia jau musu dalia. Niekur mes nesidesim, turesim pagimdyt.
manomeile parašė:
as merginos ziuriu filma per tv3, jetus o jau toks graudus, zliumbiu kaip isprotejus...
apie suni ziuri joooo? aga mciau kad rodo
labai jau graudinantis, esu macius per dvd atrodo 6 kartus, zliumbiau ir as
manomeile parašė:
jooo apie suniuka, siaubas koks gyvunas gali buti istikimas ir mylintis, kad ir zmones tokie butu! filmas tai toks liudnas...
ir cia pagal tikrus faktus rodo zinok
as tai apie gimdyma pagalvoju ir tiek,bet nebijau kazkaip,bet jauciu kai viskas prasides tada biski panikos bus,nes nezinosiu,kaip kas kada
bet nezinau,mano nuomone yra daugiau kam skauda,kai lusta kas,ar skyla kaulai,musu laukia nemazas skausmas,bet mano manymu - istveriamas
o apie ta filma tai zinau as ji,ce tas hachiko suo?
nerealus filmas,taipat ziurejau per dvd daug kartu ir visada verkiu kai jis buna senas ir eina gatve
manau kad yra ir zmoniu tokiu,sunu juk tokiu taipat nedaug,tad zmoniu taipat yra kad ir reta
manomeile parašė:
tep tep tas pats![]()
nerealus filmas ir nerealus suniukas
![]()
as turiu rotveilery, bet mano jau senukas, graudu kai pagalvoju, kad kazkada ir jam ateis ta diena... o ir mano kriuksiukas ir gi jau dvieju metuku sulauke,
![]()
vat o mes savo suniuka per kaledas uzpernai palaidojom
buvo senukas jau,bet sakom turbut norejo su visais atsisveikint,nes sulauke kaledu ryto,suvaziavo gimines visi ir tada jis isejo...
bet geriau nekalbekim tokiom temom
geriau sakykit kur perkat sauskelnes?ar jau pirkot?kokias zadat naudot?
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai