Gabrielaa parašė:
pirmus tris menesius geriau folio rugsti, ir koks 3 menuo "Elevit" vitaminus nescioms ir zindanciom, nezinau ar vitaminu deka ar ko kito, bet dziaugiuosi ilgais gra…
jap, kai mėšlungis kankina, tai magnio trūkumą rodo
Gabrielaa parašė:
pirmus tris menesius geriau folio rugsti, ir koks 3 menuo "Elevit" vitaminus nescioms ir zindanciom, nezinau ar vitaminu deka ar ko kito, bet dziaugiuosi ilgais gra…
jap, kai mėšlungis kankina, tai magnio trūkumą rodo
xSix parašė:
Man ta pati sake. Geriau folio rugsti, paskui nieko, tada svoris neaugo, pakrito (nors nebuvo nuo ko krist) ir gydytojas liepe sugerti Elevit. Kai juos pabaigiau, s…
As irgi geriu Elevit...Bet svoris neauga
Elinka1983 parašė:
Sitma puslapy ta skaiciuokle (tevu-darzelis ).Niu matai..cia gal nuo svorio daug priklauso pris pastojant![]()
tai žinoma, kad turi tai įtakos, jau susitaikaiu, kad nebūsiu tokia kokia buvau, bet ko tik nepadarysi dėl šitų mažučių
Raminta23 parašė:
tai žinoma, kad turi tai įtakos, jau susitaikaiu, kad nebūsiu tokia kokia buvau, bet ko tik nepadarysi dėl šitų mažučių![]()
Tikrai taip
JanaP parašė:
jo po 97 ir iskart tas vienkartinespasalpas gausit![]()
Mergaites..o vienkartines pasalpas visi gaus,ane? Kokio ji didzio? 1430 ar dabar kai pasikeite minimumas daugiau? ir kur reikes kreiptis del tos pasalpos vaikui gimus?
Gabrielaa parašė:
sako geriausia ziureti i savo mama ir zinosi koks mazdaug tavo nestumas bus, tai vat mano mama pries nestuma svere 45, priaugo 20, 5 numete, o kiti ne is vietos :sh…
sveikute
del striju tai nepritariu, kad kaip mamai taip ir dukrai...mano mama irgi pries pirma nestuma buvo kudute, kaip ir as...ir jai po brolio labai sutrukinejo pilvas, krutine, nugara..
ir as labai visa nestuma pergyvenau, kad nesutrukinetu pilvelio, bet saziningai ryta vakara tepiau kremais aliejukais ir tfu tfu ne vienos strijos neatsirado...mh matysim, kaip bus po sio nestumo :?
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai