Bellinda parašė:
O kodėl nėra galimybių visai ištrūkti? sveikatėlė?
Sveikata paskutiniu metu nieko baisaus bet kitos galimybes riboja,ypac finansai kai kiekviena centa reikia skaiciuot ir vistiek neuztenka
Bellinda parašė:
O kodėl nėra galimybių visai ištrūkti? sveikatėlė?
Sveikata paskutiniu metu nieko baisaus bet kitos galimybes riboja,ypac finansai kai kiekviena centa reikia skaiciuot ir vistiek neuztenka
Ingulionas parašė:
Sveikata paskutiniu metu nieko baisaus bet kitos galimybes riboja,ypac finansai kai kiekviena centa reikia skaiciuot ir vistiek neuztenka![]()
Nezinau kodel, bet irgi pagalvoju apie busimus finansus. Dabar su vyru pripratom taip gyvent, o kai gims mazylis, tai irgi jauciu reikes taupyt
Violeta R. parašė:
Nezinau kodel, bet irgi pagalvoju apie busimus finansus. Dabar su vyru pripratom taip gyvent, o kai gims mazylis, tai irgi jauciu reikes taupyt![]()
Jus dviese,o ir leliukas vienas,pas mane jau trecias o draugo kad normaliai padetu neimanoma dasiprasyt paskutiniu metu
Mes stengiames iseiti, buve ir miuzikle. Esant geriems orams ir laisva diena stengiames isvykti kazkur pasivaikscioti, blogiems susibegam su draugais, o kartais ir namuose smagu pasibuti
... O as daznai einu pasivaikscioti su draugem ir i koki rengini nueinam, jeigu vyras negali
Taip finansai lb jau riboja, bet pasivaiksciojimas grazia diena uzmiestyje- miske,pamiskeje, palei ezera, prie kokio dvaro, pilies... + piknikas, mazai ka kainuoja. Taciau tai jau sukelia gera nuotaika
Deimi parašė:
niu o kaip tau sekes, minejai, kad keliausi pas daktare?
![]()
man gerai
viskas gereja
kaklelis pailgejaS
26mm
mergaite viska atitynka
kad tik nebutu taip kad kai ateis laikas ji niekur lyst nenores
Na mano vyras dirba,tai jam kai buna iseigines tada reikia visur lakstyti nes visur reikia
o seip dabar namuose remontas tai tikrai turiu veiklos namuose,net atsibosta tvarkytis norisi paguleti patinginiauti,toliau isvaziuoti kazkaip nesinori nes vis delto tolimos keliones vargina
Mes ir pripratome dviese buti mazai reikia galvoti apie pinigus o dabar mastau kad bus sakes reikes taupyti labai nes visdelto vaikutis daug ko nores,tai manau teks visko ir atsisakyti kad vaikas turetu viska kas yra geriausia
Istikruju jau nebegaliu kaip noriu rankose laikyti savo vaikuti,bet tuo paciu ir bijau nes pirmas vaikutis tai baisu kad nemokesiu rupintis kad nebusiu labai gera mama
bet zinoma visos susitvarko as ir susitvarkysiu
Bellinda parašė:
Na taip mamytės savaime suprantama, kad jokių šėlionių jau nesurenksime, o kaip vyrai šioje situacijoje ?ramiai su jumis kartu ?
mano vyras draugiskai su manim
mes abu ir siaip ramus o db kur tik einam tai kartu
Bellinda parašė:
Bet kaip bebūtų vakarais jau mažiau jėgų turit, kad kažkur dar eiti pasisvečiuoti?
as jau puse 10 bunu lovoj
o 10 miegu jau
sind ziuriu kazko nenoriu miego
panteriukas2010 parašė:
Laba ryta![]()
Labutis
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai