tytė0627 parašė:
Mamytes iskilo toks klausimas gal biski kvailas bet ar galima valgyti braskes?![]()
manau, kad tikrai galima... nebent alergiska esi :)))
tytė0627 parašė:
Mamytes iskilo toks klausimas gal biski kvailas bet ar galima valgyti braskes?![]()
manau, kad tikrai galima... nebent alergiska esi :)))
tytė0627 parašė:
as vakar jau is tevu darzo valgiau
svarbu ne kilogramais manau valgyt,proto ribose visko galima
tytė0627 parašė:
aisku kad galima
su saiku, kad neisbertu
bet jeigu nebers tai gali varyt ir daugiau
tytė0627 parašė:
kaip tik paskaiteleje kalbejom apie braskes...valgyt galima, bet nepadaugink, minimaliai pasilepink, nes paskui sake buna,kad gimsta jau paberti..
Labas mamytes.
Jau kialias dienas pergyvenu leliukas mazai juda sen is ryto neiskenciau nuvariau I hospitali. Kai pajunge prie apsratu pradejo judet paliko hospitalij iki vakaro dar karta istikrino lyg juda slapimo tirimas gerai. Bet kai gulejau nepajungta vistieksilpni judesiaiapie viena I valana ir silpna. Norejo palikt mane iki ryto ir paleist tik ryt po skano bet suditsrem kad geriau rytoi atvaziosiu nes aparatai nerodo nieko blogo sirdis gerai ir lelius gerrai jaucias. Kaip jum pasidalinkit kiek daznaj jauciat judesius
miranka parašė:
Labas mamytes.
Jau kialias dienas pergyvenu leliukas mazai juda sen is ryto neiskenciau nuvariau …
na svarbiausia kad juda ir vaiko tonai geri, reiskias viskas gerai, mano aktyvus visad buvo ir yra tai turbut jeigu pajusciau siplnus judesius irgi supanikuociau
rositap parašė:
na svarbiausia kad juda ir vaiko tonai geri, reiskias viskas gerai, mano aktyvus visad buvo ir yra tai turbut jeigu pajusciau siplnus judesius irgi supanikuociau :h…
Nu vat ir mano tas pats budavo aktivus del to sunerimsvau. Skana darys nes bijo gal placenta uzspausta ir gali kraujo mszai patekt leliukui tada kviestu gimdima nu ryt matisim peranksti speliot. Nors va dabar vel aktivus reik tyt sulaukt.
miranka parašė:
Nu vat ir mano tas pats budavo aktivus del to sunerimsvau. Skana darys nes bijo gal placenta uzspausta ir gali kraujo mszai patekt leliukui tada kviestu gimdima nu …
nju va gal maziukas tiesiog aprimo, viskas bus gerai, ziurek ryt padarys tyrimus ir as net neabejoju kad tiesiog tavo maziukas buvo sugalvojes pailseti
rositap parašė:
nju va gal maziukas tiesiog aprimo, viskas bus gerai, ziurek ryt padarys tyrimus ir as net neabejoju kad tiesiog tavo maziukas buvo sugalvojes pailseti![]()
Nu gal ,aciu uz nuomone
tytė0627 parašė:
Sveikos mamytesna kaip jus? nuo to karscio nebezinau kur is pasideti, pikta kaip sirse jauciuosi, atsigaunu tik vakare kai jau oras atvesta o visa diena :as-mi…
Man tas pats...dabar sakė atvės tai kaip laukiu, neįmanoma ištvert to karščio....:(pedos i batus netelpa, taip sutinusios...
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai